Όλα όσα είδαμε στο London Fashion Week!

H Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου ολοκληρώθηκε χθες με τους διάσημους βρετανικούς οίκους να δίνουν το στίγμα τους για την επόμενη σεζόν. Εντυπωσιακά venues και λαμπεροί καλεσμένοι έδωσαν το απαραίτητο fashion mood, με “πρωταγωνιστή” τις νέες collection που εντυπωσίασαν για ακόμη μία φορά!

Ας δούμε, όμως, τα highlights του London Fashion Week!

 

Mulberry

Bολάν παντού, μικρά floral που θυμίζουν Εnglish country και περίτεχνα καπέλα σαν πορσελάνινα έργα τέχνης ήταν τα βασικά στοιχεία στη νέα συλλογή του οίκου. Η έμπνευση ήταν το μπαλέτο, τα μεγαλειώδη σπίτια στην αγγλική εξοχή, καθώς και τα υπέροχα πορσελάνινα έργα που βρίσκεις μέσα σε αυτά. Δεν έλειψαν τα φορέματα που αγκαλιάζουν το σώμα, αλλά και οι color block συνδυασμοί!

 

J W Anderson

Αrmy styled πουλόβερ, φούστες που θυμίζουν σκηνή camping με military στοιχεία, όπως ζώνες, τσάντες και belt bags χαρακτήρισαν τη μία πλευρά του show. Χρώμα, ρίγες και prints ήταν η εναλλακτική εικόνα που παρουσιάστηκε, πάντα όμως στο ύφος του οίκου με puffy sleeves και μήκη μέχρι το γόνατο.

 

Βurberry

Rainbow, rainbow, rainbow! Αυτό ήταν το βασικό στοιχείο στην τελευταία συλλογή, που υπογράφει ο Christopher Bailey, και είναι αφιερωμένη στην clobal gay κοινότητα. Χρώμα, funky jackets, funny πουλόβερ και την Cara Delevingne να “κλείνει” το show με τον καλύτερο τρόπο ήταν η αίσθηση από τον οίκο Burberry σε αυτό το fashion week.

 

Μary Katrantzou

Ένας υπέροχος συνδυασμός από Victorian times και Bauhaus ήταν αυτό που είδαμε στο show της σχεδιάστριας. Sparkling pastel, prints από το εικαστικό κίνημα Bauhaus, σιλουέτες λεπτές και sweater dresses έδωσαν τη μαγευτική αίσθηση για τη νέα σεζόν του οίκου.

 

Erdem

Η συλλογή ήταν εμπνευσμένη από την Adele Astaire, αδελφή του Fred Αstaire, που εγκετέλειψε την καριέρα της για να παντρευτεί το Δούκα του Devonshir. Βελούδινα φορέματα, μεταξωτά ντραπέ tops και tartan παντελόνια ήταν τα αγαπημένα της κομμάτια και αυτά που μας προτείνει ο οίκος για την επόμενη σεζόν.

Read More

And More