Η Olivia Palermo μόλις συνδύασε δύο πολύ ιδιαίτερα χρώματα σε ένα σύνολο

Η Olivia Palermo μόλις συνδύασε δύο πολύ ιδιαίτερα χρώματα σε ένα σύνολο | tlife.gr

Η Olivia Palermo χαρακτηρίζεται από το διαχρονικό και κομψό της στιλ, το οποία απαρτίζεται από πολύ συγκεκριμένα χρώματα. Για παράδειγμα, κόκκινο, μπορντό, camel, είναι μερικές από τις αγαπημένες της αποχρώσεις. Παρόλα αυτά, σε μια πολύ πρόσφατη εμφάνισή της, η ίδια επέλεξε να τολμήσει λίγο περισσότερο και να συνδυάσει μεταξύ τους δύο πολύ ιδιαίτερα και έντονα χρώματα, αφήνοντάς μας με το στόμα ανοιχτό.

Πιο συγκεκριμένα, σε μια street style εμφάνισή της στο Παρίσι, φόρεσε ένα chinos σε απόχρωση του μπλε, ένα τοπ και μια γούνα σε απόχρωση του μοβ. Και κάπου εδώ θα κάνω μια παύση για να σου υπενθυμίσω ότι το μοβ και οι αποχρώσεις του είναι σούπερ hot τάση για το 2018. H εταιρία χρωμάτων Pantone το έχει ορίσει ως χρώμα της χρονιάς και ήδη το έχουμε δει σε πολλά catwalks σχεδιαστών και οίκων.

Συνεχίζουμε όμως με το look της Olivia! Οι περισσότερες θα πιστεύαμε ότι στα παπούτσια θα επέλεγε ένα χρώμα που είναι αρκετά ουδέτερο ή που υπάρχει ήδη στο σύνολο. Λάθος! Με τα δερμάτινα μπορντό oxfords πρόσθεσε τρίτη απόχρωση στο outfit και ολοκλήρωσε με μια μαύρη τσάντα με μεταλλικά στοιχεία.

Κομψή και πάντα στιλάτη, η Olivia με την συγκεκριμένη εμφάνιση μας περνάει ένα σημαντικό μήνυμα: Μην φοβάσαι τα χρώματα και τόλμησε να “παίξεις” με αυτά.

READ more