On the beach! Tι επιλέγουν να φορέσουν αυτό το καλοκαίρι οι influencers στην…παραλία;

Μπορεί να είσαι διακοπές, μπορεί να είσαι στην πόλη και να κάνεις κάποιες μικρές εξορμήσεις στη θάλασσα. Ή μπορεί να είσαι στην πόλη και να ετοιμάζεσαι για διακοπές.

Οι περισσότερες influencers βρίσκονται ήδη σε holiday mood, και ανεβάζουν φωτογραφίες με ωραία μέρη αλλά κυρίως με ωραία look!Όπως και να έχει, θέλω να σου πω ότι υπάρχουν ρούχα στην ντουλάπα σου που μπορείς άνετα να φορέσεις στην παραλία και να πετύχεις και εσύ αυτή την so stylish αισθητική που βλέπεις στο instagram αρκεί να παρατηρήσεις τι φοράνε αυτά τα stylish girls.

Προς τα κάτω λοιπόν, θα βρεις ρούχα και αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις και στην παραλία και που τα είδαμε ήδη στις influencers, δεν χρειάζεται να είναι ολόιδια αλλά να πάρεις κυρίως έμπνευση για να ανανεώσεις το beach look σου με τον καλύτερο τρόπο!

@caroldaur

Croshet φόρεμα, αν όχι τώρα πότε; Φόρεσε το στην παραλία με το μαγιό σου και κράτησε και μία κομψή ψάθινη τσάντα για resort look.

 

@ariviere

Συνδύασε το ολόσωμο μαγιό σου με μία wrap φούστα αντί για σορτσάκι και δημιούργησε ένα new beach look.

@ariviere

Tα tie dye κομμάτια είναι ιδανικά για την παραλία καιρός να τα φορέσεις, φούστες παντελόνια ή και large t shirt θα δώσουν chic surf αίσθηση στην εμφάνιση σου.

@belenhostalet

Διάφανο λευκό φόρεμα! Μόνο στην  παραλία μπορείς να το βάλεις και τώρα είναι η σωστή στιγμή!Συνδύασε το με το μαγιό σου και color καπέλο για να κάνει την διαφορά.

@camillecharriere

Μία γαλλική εκδοχή για την …παραλία!Ένα retro φόρεμα πλεκτό με navy στοιχεία και δώσε γαλλικό αέρα στην εμφάνιση της πλαζ.

@_jeanettemadsen_

Aγαπημένο ανδρικό πουκάμισο αλλά με χρώμα και ρίγες αυτή την σεζόν από τις influencers. Aν έχει το σωστό μήκος γίνεται και φόρεμα για την βόλτα σου στο νησί μετά την παραλία.

@lucywilliams02

To λινό χρωματιστό σου παντελόνι μην το κρατάς την ντουλάπα, συνδύασε το με το bikini top σου και κάνε εμφάνιση που τα…σπάει στην παραλία.

@sabinasocol

Tην satin φούστα σου επίσης βγάλτην από την ντουλάπα και συνδύασε την με το μαγιό σου στην παραλία.Έτσι θα ε΄έχεις ένα all day island σύνολο.

@wethestylepeople

Tο leopard πουκάμισο σου είναι τέλειο με το λευκό σου σορτσάκι και το…μαγιό σου για να πας στην παραλία! Το ψάθινο καπέλο θα δώσει το ανάλογο beach style.

@sincerelyjules

@weworewhat

Eνα ωραίο πλεκτό φόρεμα στο χρώμα της άμμου αποτελεί μία super stylish επιλογή για την παραλία και αν το συνδυάσεις με χρυσά κοσμήματα γίνεται εμφάνιση για όλη την ημέρα.

Read More

And More