“One look: the flower”: Το fashion film του Visionaire για τη Σίλια Κριθαριώτη

Η θρυλική έκδοση μόδας, Visionaire, παρουσίαζει το fashion film “One look: the flower”, μια καταγραφή της διαδικασίας δημιουργίας ενός Couture ρούχου Celia Kritharioti. Παράλληλα, η Σίλια Κριθαριώτη εξηγεί την ιστορία του Οίκου, αλλά και τη δική της αγάπη για τη μόδα.

Ο εκδότης James Kaliardos σημειώνει:”Η επιμονή της Σίλιας στη λεπτομέρεια που αναδεικνύει τη θηλυκότητα και διαπερνά κάθε ρούχο της, είναι τόσο νοσταλγική όσο και μοντέρνα”, και συνεχίζει: “Η Σίλια ενηλικιώθηκε μέσα στο ατελιέ, έχοντας δίπλα της μοδίστρες και ταξιδεύοντας μαζί με τη μητέρα της στο Παρίσι. Ανατράφηκε μέσα στη μόδα”.

Χρειάστηκαν γυρίσματα μιας εβδομάδας, τόσο στο ιστορικό ατελιέ της οδού Δαιδάλου, όσο και στο Παρίσι για την επίδειξη της Συλλογής Celia Kritharioti Couture SS18 κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής, προκειμένου ο σκηνοθέτης Ahmed Ibrahim και οι συνεργάτες του RodinHamidi, Bastien Internicola και Lars Petersen, να αποτυπώσουν τη δημιουργία του ρούχου, από την πρώτη έμπνευση μέχρι την εμφάνισή του στο catwalk.

Read More

And More