Όσα παντελόνια και να έχεις ποτέ δεν είναι αρκετά!Αυτά είναι τα must have αυτής της σεζόν!

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι τα παντελόνια είναι από τα πιο βασικά κομμάτια στις εμφανίσεις μας. Έχουμε ένα παντελόνι για τη δουλειά, ένα για τη βόλτα, ένα για το ποτό, ή ένα που να μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε περίσταση. Όπως όλα τα ρούχα, έτσι κι αυτό το ρούχο έχει επηρεαστεί από τις τάσεις. Όχι όσον αφορά στη γραμμή, αλλά στο μοτίβο και το texture. Για παράδειγμα, φέτος τα trends προτείνουν χρωματιστά μαύρα σε new shape και παντελόνια με prints, για ultra stylish εμφανίσεις τη φθινοπωρινή και τη χειμερινή σεζόν. Τα είδαμε στα catwalks, τα έχουμε δει σε celebrities και street styles και πιστεύω ότι έφτασε η στιγμή… να τα δούμε και πάνω μας!

Δημιούργησα έναν οδηγό αγοράς που απαρτίζεται μόνο από τα πιο hot παντελόνια της σεζόν. Εσύ δεν έχεις από το να μετακινηθείς προς τα κάτω θα βρεις τις καλύτερες επιλογές που βρήκα στα καταστήματα και τα online shops και σου προτείνω μαζί με έξτρα στιλιστικές συμβουλές.

Enjoy!

Mαύρα παντελόνια

Σίγουρα το πιο διαχρονικό παντελόνι από όλα!’Εχεις πολλά στην ντουλάπα σου καιρός φέτος να επενδύσεις σε ένα με new shape! To θετικό είναι ότι δεν χρειάζεται να τρέχεις δεξιά και αριστερά, δες τις προτάσεις μου, επέλεξε το ιδανικό για το στιλ και το σώμα σου και κάνε το δικό σου !

Δες τι διάλεξε η fashion editor

Xρωματιστά παντελόνια

Τα χρωματιστά παντελόνια είναι το twist της χειμερινής σου εμφάνισης! Θα τα συναντήσεις σε πολλά χρώματα και μπορείς να τα φορέσεις κάθε ώρα της ημέρας με το ιδανικό styling. Θα είναι λοιπόν, αυτή η επόμενη αγορά σου;Τόλμησε το και βάλε χρώμα στην χειμερινή σου ντουλάπα.

Δες τι διάλεξε η fashion editor

 Παντελόνια με prints

Σου έχω αναφέρει ήδη ότι prints φέτος κάνουν δυναμικό comeback, σύμφωνα με τον κόσμο της μόδας. Φοριέται το ίδιο εύκολα, είναι ιδανικό για κάθε ηλικία κι έχει τη μαγική ικανότητα να προσφέρει στο αποτέλεσμα μια διαχρονικότητα που μας αρέσει πολύ. Μην φοβηθείς να το εντάξεις στις εμφανίσεις σου και τόλμησε να το αναδείξεις με ποικίλα στιλ.

Δες τι διάλεξε η fashion editor

Read More

And More