Όταν οι σταρ έχουν “άγριες” διαθέσεις δημιουργούν hot τάσεις!

Το animal print ήρθε για να μείνει! Είναι εδώ και δεν μπορείς να το αγνοείς! Έχεις σχεδόν την υποχρέωση να εμπλουτίσεις την ντουλάπα σου με αξεσουάρ από το αγαπημένο σου print! Φοβάσαι τους συνδυασμούς; Θεωρείς ότι είναι δύσκολο να το υποστηρίξεις; Η μέρα που θα το απενοχοποιήσεις έφτασε!

Και φυσικά, οι σταρ δίνουν το σήμα…

Η Ashlee Simpson εφαρμόζει την Must τάση με μια oversized τσάντα! H Kylie Minogue στο fashion week του Μιλάνο ακολουθεί την ίδια τακτική με ένα μικρό βραδυνό τσαντάκι! Και πως θα μπορούσε άλλωστε να το αποφύγει αφού ήταν καλεσμένη στο πάρτι των Dolce & Gabbana! H Κim Kardashian περπατάει με αυτοπεποίθηση πάνω σε Christian Louboutin… με πραγματικά άγριες διαθέσεις.
Υποσημείωση: Είναι chic μια κυρία να γλείφει το παγωτό της δημοσίως;

Η Jessica Simpson τα προσθέτει σε μια κοινή καθημερινή έξοδο ενώ η Rihanna φοράει animal print με ένα γκρι φουλάρι! Η trend setter Alexa Chung κρατάει σφικτά την αγαπημένη της τσάντα!

Πως να το φορέσεις;

Αν ανήκεις στις συντηρητικές αλλά εντυπωσιάζεσαι από τα έντονα prints φόρεσέ τα πάνω σε ένα μαύρο ή καμηλό φόντο! Διάλεξε ένα L.B.D. ή ένα καμηλό φόρεμα και δώσε έμφαση με ψηλοτάκουνα σε print.

Αν θεωρείς ότι μπορείς να υποστηρίξεις κάτι πιο ιδιαίτερο τόλμησε ένα φόρεμα σε έντονο χρώμα (φούξια, πράσινο ή και κίτρινο όπως η Kylie Minogue) και δώσε μια μικρή πινελιά με μια βραδινή τσάντα!

Φέτος κανένας στιλιστικός νόμος δεν έχει ισχύ! Έχεις δικαίωμα να φορέσεις οποιοδήποτε print (φλοράλ, μαρινιέρα ακόμα και καρό) και να προσθέσεις leopard prints!

Φυσικά δεν πρέπει να υποβαθμίζεις το χρώμα και στο ίδιο το print! Θα βρεις animal prints με φόντο σε φούξια, κίτρινο, κόκκινο… και ο, τι άλλο φανταστείς!

Φυσικά μην ξεχνάς τους basic συνδυασμούς όπως το τζιν, το άσπρο πουκάμισο, η πένσιλ φούστα που πλαισιώνουν πάντα κομψά τις επιλογές σε animal print!

1. Πορτοφόλι Jimmy Choo
2.Ψηλοτάκουνα Doukas Hatzidoukas
3. Ψηλοτάκουνα Giuseppe Zanotti
4. Μπαλαρίνες Lanvin
5. Φουλάρι Yves Saint Laurent
6. Τσάντα Αlaia
7. Mπότες Roberto Cavalli

Δες περισσότερα προϊόντα στο TLIFE PRODUCT FINDER κάνοντας κλικ εδώ!

Read More

And More