Ό,τι αγοράσεις από αυτή την συλλογή θα το φοράς…forever!

“Η ανάγκη για ένα καλύτερο αύριο στον κόσμο της μόδας και για ένα τρόπο ζωής βασισμένο στη βιωσιμότητα είναι αυτό που μας εμπνέει κάθε μέρα και μας παρακινεί” αυτό είναι το moto της Vathos.

Η νέα συλλογή για τον Χειμώνα 2019-20 εστιάζει στη μακροζωία των ρούχων και δημιουργεί από βιώσιμα υλικά και ποιοτικά υφάσματα κομμάτια που δεσμεύονται να έχουν διάρκεια στον χρόνο και στη ζωή μας.


Εξυμνώντας την φιλοσοφία του “less is more”, η συλλογή Χειμώνας 2019-20 προτρέπει στο: “Buy now, wear forever”. Κάθε κομμάτι της αποτελεί κάτι περισσότερο από ένα απλό ρούχο, πρόκειται για ένα αντικείμενο που κρύβει μέσα του μια ιστορία, που αντιπροσωπεύει μια αξία. Προϊόντα που θα αντέξουν στον χρόνο, που θα καλυτερεύσουν με το πέρασμα του, προϊόντα που θα γίνουν βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.


Παραμένοντας πιστή στα δομικά στοιχεία, στην οικολογική προσέγγιση και στην minimal αισθητική, η VATHOS Apparel παρουσιάζει ρούχα και αξεσουάρ με eco-wise χαρακτήρα, που παράγονται από οργανικά υφάσματα και στοχεύουν στην ανάδειξη της διαφορετικότητα κάθε γυναίκας, ικανοποιώντας ταυτόχρονα την επιθυμίας της για ένα πιο sustainable τρόπο ζωής.


Απλότητα και πρακτικότητα. Απλές γραμμές που ισορροπούν αρμονικά με τις πλούσιες υφές από οργανικό βαμβάκι, μπαμπού και tencel. Διαχρονικά κομμάτια και εκλεπτυσμένο design, εκφρασμένα σε μια ήρεμη παλέτα λευκού, γαλάζιου, μπλε και μπεζ, η οποία εμπλουτίζεται με πιο έντονες νότες από κόκκινο και λιλά.


Για όλες τις δημιουργίες της η VATHOS Apparel χρησιμοποιεί 100% πιστοποιημένα οργανικά υλικά. Τα προϊόντα της παράγονται στην Ελλάδα και διακρίνονται για την αντοχή τους, τις απαλές υφές τους και την ποιότητα κατασκευής τους.

.

Read More

And More