Ότι απορία και να έχεις για το style σου, η fashion editor θα σου απαντήσει

Πόσες φορές αναρωτιέσαι για το look σου, αν ταιριάζουν τα ρούχα με τα παπούτσια σου, αν το περσινό σου φόρεμα είναι ok και φέτος, αν τα πέδιλά σου είναι ακόμα in fashion και πολλά ακόμη. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν πιο εύκολα, αφού πλέον μπορείς να μου στείλεις την ερώτηση σου, την απορία σου και γρήγορα μέσα από αυτή την στήλη να πάρεις την απάντησή σου.

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε την απορία σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα απαντήσει σε όλα!

Eρώτηση 1

Γειά σας και πάλι ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σας, έχω μία κίτρινη μπλούζα που συνήθως φοράω με λευκό παντελόνι, με τι άλλο μπορώ να το συνδυάσω;

Απάντηση

Φίλη μου η μπλούζα σου θα δείξει τέλεια με λευκή ή  μπεζ φούστα σε ενα city look ενώ άνετα την συνδυάζει με color παντελόνια που δείχνουν ωραία με κίτρινο: καφέ πράσινο ροζ γαλάζιο!Γενικά το κίτρινο είναι ένα χρώμα ου μπορεί να συνδυαστεί με πολλά άλλα οπότε την φοράς με printed φούστες ή παντελόνια και έχεις ένα ωραίο αποτέλεσμα. Ξεκίνησε να προσπαθείς και θα δεις πόσα ωραία σύνολα θα βγάλεις.

 

 

 

Ερώτηση 2

Γειά σας. Tέλος Ιουνίου θα παρευρεθώ σε ένα γάμο. Ο αρραβωνιαστικός μου παντρεύει την αδερφή του σας στέλων το φόρεμα που θα βάλω με τι παπούτσια και αξεσουάρ να το συνδυάσω;

Aπάντηση

Φίλη μου επειδή το φόρεμα σου γενικά είναι πολύ sparkling και έχει λάμψη αλλά και όγκο θα κρατήσεις όλο το υπόλοιπο styling σε χαλαρό ύφος. Συνδύασε το με απλά πέδιλα σε μαύρο χρώμα καθόλου υπερβολές στα μαλλιά και στο μακιγιάζ ιδανικά μαζεμένα σε ένα ωραίο pony tail και καθόλου κοσμήματα.

 

Ερώτηση 3

Μπορώ να συνδυάσω μια φαρδιά τζιν πουκαμίσα με  τζιν και πέδιλα ή πλατφόρμες;

Απάντηση
Βεβαίως και μπορείς φίλη μας και θα δείξει ακόμη πιο ωραία αν προσθέσεις και μία ζώνη στην μέση σου, το denim on denim είναι πολύ στιλάτο και πάντα δίνει exra πόντους στην εμφάνιση σου.

Ερώτηση 4
Γεια σας! Στις 30 Σεπτεμβρίου το πρωί έχω μία βάφτιση στην Αθήνα. Είμαι 50 κιλά, 1,60 ύψος και έχω μαύρα μαλλιά. Τι να φορέσω; Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας, οι πληροφορίες που μας δίνεις είναι πολύ γενικές και δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Αν θέλεις στείλε μας μία φωτό σου (δεν θα την δημοσιεύσουμε αν δεν θέλεις) για να έχουμε μία εικόνα και να σε κατευθύνουμε πιο σωστά. Σε γενικές γραμμές σε μία βάφτιση ένα midi φόρεμα ή ένα παντελόνι με ένα ωραίο top είναι σωστές και all time classic επιλογές.

Eρώτηση 5
Καλησπέρα κορίτσια, είμαι Χριστίνα! Θέλω τη βοήθεια σας. Θέλω να φορέσω ένα χρυσό σταυρό με χρυσή αλυσίδα με μια ολόσωμη φόρμα σε φιστικί απαλό χρώμα! Είναι αρκετά βαρύ κομμάτι. Μπορώ να φορέσω και άλλα κοσμήματα;

Aπάντηση
Φίλη μας το κόσμημα που μας περιγράφεις είναι πολύ εντυπωσιακό κομμάτι από μόνο του, οπότε όταν το φορέσεις δεν χρειάζεται να προσθέσεις και άλλα κοσμήματα! Επίσης φρόντισε να μην υπάρχουν άλλα metallic αξεσουάρ, δηλαδή παπούτσια ή τσάντα, και κράτα όλους του υπόλοιπους τόνους σε πολύ minimal ύφος!

Ερώτηση 6
Γεια σας! Χρειάζομαι την συμβουλή σας στον εξής μου προβληματισμό. Έχω δει ένα ζευγάρι mules μαύρα με χαμηλό σχετικά τακούνι, αναρωτιέμαι αν  έχουν φύγει ήδη από την μόδα και δεν φοριούνται  πια. Τα χάρηκα πού πέρσι και θα ήθελα και φέτος να τα φορέσω είναι όμως τάση;

Aπάντηση
Φίλη μας τα mules είναι τάση τα 2 τελευταία χρόνια και θα είναι σίγουρα και για τα επόμενα 2. Εννοείτε και τα φοράς και φέτος και μάλιστα με τα περισσότερα σύνολα σου.

Ερώτηση 7 

Γειά σας έχω ήδη αγοράσει αυτά τα πέδιλα μπορώ να τα φορέσω με maxi boho φόρεμα;

Aπάντηση

Βεβαίως και μπορείς αφού η εσπαντρίγιες είναι το ιδανικό παπούτσια για boho σύνολα, και στα πολύ plus τους είναι η απίστευτη άνεση που σου δίνουν.

 

And More