Ό,τι απορία και να έχεις στείλε την ερώτηση σου!Η fashion editor απαντά σε όλα!

Έχεις γάμο μέσα στο φθινόπωρο, δεν ξέρεις τι παπούτσια να φορέσεις με το νέο σου φόρεμα, σκέφτεσαι να επενδύσεις σε μία τσάντα αλλά ποια θα είναι αυτή; Τώρα δεν θα έχεις καμία απορία πια αφού και εσύ έχεις τον προσωπικό σου στιλίστα.

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση, ώστε να είσαι stylish και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα. Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με το TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση 1

Καλημέρα.Έχω μια βάπτιση τώρα τον Σεπτέμβριο και έχω μπερδευτεί λίγο με το τι θα φορέσω.Η μια επιλογή είναι φούξια ψηλόμεση φούστα με μαύρο crop top και σανδάλια. Η άλλη επιλογή είναι ένα maxi φόρεμα (φωτογραφία ) πάλι με σανδάλια. Σανδάλια φοριούνται τώρα;

Aπάντηση

Φίλη μου, από τα δύο σύνολα θα κρατήσω μόνο την ψηλόμεση φούξια φούστα για τώρα, το φόρεμα και τα σανδάλια είναι πιο summer items και δεν θα τα επέλεγα για μία φθινοπωρινή βάφτιση.

Κράτησε την φούστα και συνδύασε την με ένα ωραίο top σε λευκό χρώμα ή και σε απόχρωση κοντά στην φούστα, ενώ από παπούτσια συνδύασε mules ή πέδιλα με medium τακούνι.

Καλή επιτυχία.

Ερώτηση 2

Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για την στήλη σας! Τέλη Δεκεμβριου θα γίνω κουμπάρα σε γάμο και θα φορέσω το φόρεμα που σας επισυνάπτω. Με τι χρώμα παπούτσια θα πήγαινε και με τι αξεσουάρ; Επίσης έχω μαύρο γουνάκι. Θα πήγαινε με αυτό το φόρεμα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Aπάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου είναι πολύ εντυπωσιακό οπότε θα πρέπει να κρατήσεις το υπόλοιπο styling σε χαμηλούς τόνους. Μπορείς να το συνδυάσεις με metallic πέδιλα και καθόλου αξεσουάρ. Ωραία θα ήταν να έχεις πιάσει τα μαλλιά σου αν σου πάνε και να έχεις ένα fresh make up.Tώρα για το πανωφόρι σου το fur jacket που έχεις ταιριάζει για να μην κρυώνεις.

Ερώτηση 3

Καλημέρα 20 Δεκεμβρίου παντρεύω τον γιο μου .Θα ήθελα να μου προτείνετε τι να φορέσω από ρούχο ,παπούτσι και χτένισμα.

Απάντηση

Φίλη μου με μεγάλη χαρά να σε βοηθήσω αλλά δεν έχω καμία πληροφορία. Αν θες ξααστείλε την ερώτηση σου με περισσότερες πληροφορίες για σένα και το style σου, ώστε να μπορέσω να σου έχω μία απάντηση.

Ερώτηση 4

Καλησπέρα, παντρεύεται η αδερφή μου αρχές Οκτωβρίου και δεν ξέρω με τι κοσμήματα και παπούτσια μπορώ να συνδυάσω το φόρεμα που διάλεξα. Επίσης τα μαλλιά μου είναι μέχρι την πλάτη, προτείνετε κάτω η πιασμένα; Θα είναι πολύτιμη η βοήθεια σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση

Φίλη με το φόρεμα θα φορέσεις platform πέδιλα σε nude χρώμα δεν θα βάλεις κάποιο κολιέ αφού το τεκολντέ είναι πολύ εντυπωσιακό και ναι θα ήταν ωραίο να πιάσεις τα μαλλιά σου με αυτό το look.Σε κόσμημα λοιπόν αφού πιάσεις τα μαλλιά συμπλήρωσε ένα ζευγάρι κομψά σκουλαρίκια σε χρυσή απόχρωση.

Ερώτηση 5

Γεια σου Σοφία θέλω να σε ρωτήσω σε τι jacket να επενδύσω αυτή την σεζόν;

Aπάντηση

Φίλη μου έχω ήδη γράψει στο άρθρο με τις τάσεις της νέας σεζόν ότι τα sherling jacket είναι το must have για φέτος.

Αυτή λοιπόν πρέπει να είναι η επένδυση που θα κάνεις φέτος και θα είναι και πολύ ωραία.

And More