Ό,τι στιλιστική απορία και αν έχεις στείλε μας την ερώτηση σου και θα σου απαντήσουμε σε όλα

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips

Ερώτηση 1

Γεια σας κορίτσια, η στήλη σας είναι φανταστική. Είμαι καλεσμένη σε μια βάφτιση η οποία θα γίνει στην Αθήνα και σκέφτομαι να φορέσω ένα floral midi φόρεμα εκρού τύπου 50’s αλλά χωρίς φουρό, με τι αξεσουάρ και μαλλιά ταιριάζει; Είναι εντάξει για την περίσταση ή να κοιτάξω για κάτι άλλο;

Ευχαριστώ

Aπάντηση

Φίλη μας η επιλογή σου είναι πολύ ωραία για την περίσταση. Δεν έχουμε καθόλου εικόνα από το φόρεμα σου για να σε βοηθήσουμε συγκεκριμένα αλλά γενικά με τα φορέματα που έχουν retro ύφος ταιριάζουν ωραία slingback γόβες και πέδιλα με τετράγωνο τακούνι στα χρώματα που έχει το ρούχο σου ή λευκά!Τέλος για τα μαλλιά σου δες στην στήλη του beauty και πάρε πολλές fresh ιδέες για χτενίσματα.

Ερώτηση 2

Αγαπητοί μου, θέλω την βοήθειά σας. Βαφτίζω το γιο μου τέλος Ιουλίου είναι πρωινή βάφτιση και έχω επιλέξει το παρακάτω φόρεμα. Τι παπούτσια διαλέξω, καθώς και τι ζώνη θα μου προτείνετε να φορέσω ; Ευχαριστώ πολύ.

Aπάντηση

Φίλη μας το φόρεμα σου είναι πολύ ωραίο, θα το συνδυάσεις με πέδιλα σε minimal ύφος μαύρα και μία μεγάλη δερμάτινη ζώνη που θα την φορέσεις και με πολλά ακόμη outfits αφού οι ζώνες φέτος είναι must have.

Eρώτηση 3

θα ήθελα τη γνώμη σας.Πήρα το παρακάτω φόρεμα για τη βάπτιση της κόρης μου.Ήθελα να μου πείτε με τι χρώμα παπούτσια θα μπορούσα να το βάλω και με τι τσάντα.

Ευχαριστώ!

bty

Απάντηση

Φίλη μας μπορείς να συνδυάσεις το φόρεμα σου με silver minimal πέδιλα και να δώσεις χρώμα στο σύνολο κρατώντας ένα clutch σε berry χρώμα για chic αποτέλεσμα.

Ερώτηση 4

Γεια σας, κορίτσια του TLife! Είμαι καλεσμένη σε βάφτιση που θα γίνει στην Αθήνα, έχω επιλέξει το φόρεμα της φωτογραφίας (παρακαλώ να μη δημοσιευτεί) και σκέφτομαι να το συνδυάσω με μαύρα πέδιλα λουστρίνι, ταιριάζουν; Αν όχι μπορείτε να μου προτείνετε άλλο παπούτσι; Επίσης με τι αξεσουάρ και μαλλιά μπορώ να συνδυάσω το φόρεμα.

Απάντηση

Φίλη μας το φόρεμα σου έχει ένα ένα ύφος που ταιριάζει με μαύρα λουστρίνι πέδιλα και θα έχεις ένα κομψό αποτέλεσμα αυτός ο συνδυασμός. Θα μας άρεσαν μαλλιά μαζεμένα ή όλα πίσω με αυτό το ρούχο καθώς και ένα mini box clutch. Ιδανικά μην προσθέσεις καθόλου αξεσουάρ δημιουργώντας ένα minimal look.

Eρώτηση 5

Γεια σας αγόρασα για ένα γάμο ένα σομόν φόρεμα με δαντέλα, πως μπορώ να το συνδυάσω μετά ώστε να το χαρώ και μετά το event.

Aπάντηση

Φίλη μας ένα φόρεμα σε αυτό το χρώμα είναι εύκολο να το φορέσεις και σε άλλες περιστάσεις με nude ή λευκά πέδιλα αλλά και σε μία βραδινή έξοδο για φαγητό ή ποτό. Δεν έχουμε φωτογραφία για να σου δώσουμε περισσότερες λύσεις αλλά δεν είναι ένα extreme κομμάτι για να μείνει στην ντουλάπα σου.

Ερώτηση 6

Καλησπέρα, έχω έναν γάμο και έχω αγοράσει το φόρεμα της φωτογραφίας, πείτε μου με τι χρώμα αξεσουάρ να το συνδυάσω.

Απάντηση

Φίλη μας δώσε extra ύφος ώστε να φαίνεται ωραίο και το maxi φόρεμα με platform πέδιλα σε nude χρώμα και κράτησε ένα clutch στα χρώματα που έχει το ρούχο.

Ερώτηση 7

Καλησπέρα, είμαι καλεσμενη σε γάμο και πρόκειται να φορέσω το φόρεμα της φωτογραφίας. Όμως δεν έχω καταλήξει ακόμα τι χρώμα θα επιλέξω για τα αξεσουάρ. Θα ήθελα να αποφύγω τα μεταλλικά χρώματα και σκέφτομαι πολύ το μαύρο χρώμα για πέδιλα και τσάντα. Βέβαια περνάει από το μυαλό μου να βάλω κάτι εντελώς διαφορετικό όπως ένα έντονο φούξια για να δημιουργήσω colour blocking.

Aπάντηση

Φίλη μας και οι δύο σκέψεις σου είναι σωστές και τα μαύρα αξεσουάρ και τα χρωματιστά αν θες να αποφύγεις τα metallics, η άποψη μας είναι ότι τα μαύρα θα έχουν πιο chic αποτέλεσμα με αυτό το φόρεμα και θα έχεις ένα stylish αποτέλεσμα για την περίσταση.

And More