Ότι στιλιστική απορία και αν έχεις στείλε μας την ερώτηση σου και θα σου απαντήσουμε σε όλα

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips

Ερώτηση 1

Γεια σας κορίτσια! Συγχαρητήρια για την στήλη σας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν μπορώ να φορέσω το φόρεμα της φωτογραφίας σε εναν γαμο τέλος Ιουλίου Σάββατο απόγευμα. Επίσης με τι χρώμα αξεσουάρ και παπούτσια ταιριάζει;

bty

Aπάντηση

Φίλη μας εννοείτε και μπορείς να φορέσεις το φόρεμα σου είναι πολύ summer επιλογή και μας αρέσει πάρα πολύ. Τώρα για για τα παπούτσια έχεις πολλές επιλογές και μαύρα πέδιλα μπορείς και άσπρα και nude, ενώ σε κοσμήματα απέφυγε να βάλεις κολιέ όπως στην φωτογραφία που μας έστειλες και κράτησε το ντεκολτέ γυμνό, πρόσθεσε ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα ωραίο βραχιόλι.

Ερώτηση 2

Γεια σας είμαι καλεσμένη σε γάμο δεν χρειάζεται να είμαι “καλοντυμένη” και έχω αποφασίσει να φορέσω το φόρεμα που σας στέλνω ( να μην δημοσιευτεί) με χρυσά πέδιλα, πιστεύεται ότι ταιριάζει με την εποχή και αν ταιριάζει μία εσάρπα για πανωφόρι.

Απάντηση

Φίλη μας το φόρεμα σου είναι super επιλογή και πάει τέλεια με χρυσά πέδιλα. Σωστά σκέφτεσαι να το συνδύασες με μία εσάρπα για το κρύο γιατί είναι η πιο chic επιλογή.

Ερώτηση 3

Γεια σας, έχω αγοράσει ένα σύνολο που αποτελείται από μαύρο στενό σατέν παντελόνι και μαύρη σατέν μπλούζα με v neck. Θα ήθελα να μου πείτε με τι να το συνδυάσω (παπούτσια, κοσμήματα, μαλλιά, πανωφόρι κ.λπ). Έχω μακριά ξανθά μαλλιά, είμαι 1.66, 52 κιλά). Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση

Φίλη μας επειδή το σύνολο σου είναι satin θα συνδυάσεις μαύρα πέδιλα και αν θες κομψά χρυσά αξεσουάρ όχι κάτι όμως υπερβολικό. Για τα μαλλιά σου θα σου προτείναμε να μπεις στην στήλη του beauty και να πάρεις ιδέες για fresh looks.

Eρώτηση 4

Γεια σας θέλω την βοήθεια σας, είμαι 22 χρονών και γίνομαι νονά τον Σεπτέμβριο.Είναι πρωινή βάφτιση, τι μου προτείνεται να βάλω; Έχω την ολόσωμη φόρμα που σας έστειλα πως σας φαίνεται;

Απάντηση

Φίλη μας για την περίσταση η φόρμα είναι πολύ ωραία επιλογή, μπορείς να την κάνεις ένα ωραίο update με φίνα χρυσά κοσμήματα και camel πέδιλα που είναι chic επιλογή για το πρωί.

Ερώτηση 5

Γεια σας και ευχαριστούμε για τις πολύτιμες συμβουλές σας!

Τέλος Ιουλίου παντρεύεται η αδερφή μου και θα έχει αρκετή ζέστη λογικά, θα ήθελα να ξεφύγω από το κλασικό μακρύ φόρεμα και επίσης δε μου αρέσουν τα «κλασικά» ρούχα που βλέπουμε σε γάμους αλλά τα πιο απλά σύνολα. Θα μπορούσατε να μου δώσετε πρόταση, ύψος 1.73, 58 κιλά, ευχαριστώ

Απάντηση

Φίλη μας έχεις πάρα πολλές επιλογές για έναν γάμο τέλος Ιουλίου. Μακριά φορέματα, mini chic φορέματα, ολόσωμες φόρμες, φούστα με αέρινο top, αποφάσισε σε πρώτη φάση τι θες να φορέσεις και μετά δοκίμασε κάποια outfit και στείλε μας φωτογραφίες να σε βοηθήσουμε πιο συγκεκριμένα.

And More