Ό,τι στιλιστική απορία και αν έχεις στείλε την ερώτησή σου στο fashion team του TLife

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση, ώστε να είσαι ντυμένη σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα. Όποια ερώτηση και αν έχεις, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE, στέλνοντάς την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips

Ερώτηση
Κορίτσια μου υπέροχα που μας βοηθάτε τόσο πολύ! Ψάχνω να βρω μαύρη φούστα και λευκό πουκάμισο σαν αυτό της φωτογραφίας που σας στέλνω για μια ανοιξιάτικη κοινωνική εκδήλωση που θέλω να είμαι αρκετά προσεγμένη. Μήπως μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να ψάξω;
Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση
Φίλη μας, πολύ ωραίο το look που θέλεις να κάνεις, θα σου προτείναμε να δεις σε πρώτη φάση σε όλες τις οικονομικές αλυσίδες για το πουκάμισο, σίγουρα θα βρεις κάτι ανάλογο. Όσο για τη φούστα ρίξε μια ματιά στα BSB και Lynne που πάντα έχουν πολλές επιλογές σε φούστες τέτοιου ύφους.

 

Ερώτηση
Καλησπέρα στην ομάδα του Tlife! 11 Μαΐου πρόκειται να γίνω κουμπάρα στο γάμο της κολλητής μου! Έχω ξεκινήσει να ψάχνω για φόρεμα – ρούχο αλλά με αποτυχία, καθώς αυτά που προτείνουν στα διάφορα καταστήματα (επαρχία), που έχω επισκεφτεί, δεν είναι του γούστου μου. Θα ήθελα λοιπόν την πολύτιμη βοήθεια σας! Μπορείτε να δώσετε μερικά tips, είτε site που μπορώ να δω είτε ρούχα.

Απάντηση
Φίλη μας για την περίσταση που θες σίγουρα μπορείς να δεις πολλά σχέδια σε ενημερωμένα on line καταστήματα όπως το Net-a-Porter, αλλά και σε ενημερωμένα ελληνικά on line brands. Παρόλα αυτά αν και on line δεν βρεις κάτι που να σε εμπνεύσει, για να νιώθεις και εσύ άνετη και σίγουρη για την επιλογή σε μία τόσο επίσημη περίσταση, μπορείς να ράψεις κάτι για εκείνη την ημέρα με βάση ένα σχέδιο που έχεις βρει, είναι και αυτή μία stylish λύση.

 

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Ονομάζομαι Σταυρούλα και στις 19 Μαϊου το πρωί θα βαφτίσω το γιο μου! Θα ήθελα να μου προτείνετε στιλ φορέματος και παπουτσιών! Είμαι 1,55 και 47 κιλά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και αναμένω την απάντησή σας!

Απάντηση
Σταυρούλα γεια σου. Θα θέλαμε περισσότερες πληροφορίες για εσένα, για να σου δώσουμε οδηγίες με βάση το προσωπικό σου ύφος, τι να επιλέξεις, παρόλα αυτά για την περίσταση που μας ζητάς βοήθεια μία πρόταση αρκετά chic είναι ένα pastel midi φόρεμα συνδυασμένο με λευκές ή nude γόβες. Δες και τις φωτογραφίες που διαλέξαμε και πάρε ιδέες.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας. Έχω ένα φόρεμα midi στο χρώμα της πούδρας (nude) με μαύρα κουμπιά. Με τι χρώμα σακάκι και γόβες θα μπορούσα να το συνδυάσω;

Απάντηση
Φίλη μας, μία μεγάλη τάση για αυτήν τη σεζόν είναι το one tone look. Μπορείς λοιπόν να ολοκληρώσεις το σύνολό σου με ίδιο χρώμα σακάκι και πέδιλα ή γόβες για μία απόλυτα in style εμφάνιση.

Ερώτηση
Κορίτσια γεια σας! Είναι η βάπτιση του γιου μου μέσα Μαΐου και θα ήθελα να μου πείτε αν το φόρεμα που επέλεξα είναι κατάλληλο και να μου πείτε και εσείς τι άλλο θα μπορούσα να επιλέξω. Μου αρέσει το λευκό για την περίσταση αλλά είμαι ανοιχτή και σε άλλες επιλογές. Θα ήθελα και επιλογή από παπούτσια και αξεσουάρ. Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση
Φίλη μας, το φόρεμά σου είναι εντυπωσιακό αλλά έχουμε κάποιες παρατηρήσεις… Καταρχήν είναι αρκετά καλοκαιρινό για αρχές Μαΐου. Επίσης εκείνη την ημέρα ως μαμά θα έχεις αρκετό “τρέξιμο” και με ένα τέτοιο φόρεμα maxi με ώμους έξω δεν θα είσαι άνετη. Θα σου λέγαμε να δεις μία άλλη επιλογή σε πιο coktail ύφος (στείλε μας φωτογραφίες) και να χαρείς το φόρεμα αυτό σε ένα πιο καλοκαιρινό event.

And More