Ουπς! Έκλεψαν το 150.000 δολαρίων φόρεμα της Lupita Nyong’o!

To 150,000 δολαρίων φόρεμα της Lupita Nyongo που φόρεσε στην απονομή των Όσκαρ, χάθηκε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Hollywood, σύμφωνα με το ΤΜΖ.

Η 31χρονη όπως κατέθεσε σην αστυνομία, έχασε το custom Calvin Klein φόρεμα της που ήταν κεντημένο με 6.000 πέρλες, την Τρίτη μεταξύ 8.00π.μ. και 21:00 μ.μ. ενώ ήταν εκτός ξενοδοχείου.

Οι Αρχές τώρα ψάχνουν για απαντήσεις στα βίντεο του ξενοδοχείου. Η ηθοποιός δεν μπορούσε να το αναφέρει αμέσως στην αστυνομία, καθώς το φόρεμα ήταν δανεικό και ανήκει στον οίκο Calvin Klein.

Την Κυριακή μοιράστηκε με τους fans της ένα pre-Oscar βίντεο μαζί με την ομάδα της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, την ώρα που ετοιμαζόταν για το μεγάλο event.

Ενώ το πρωί μετά τα Όσκαρ, η Lupita ανέβασε μια συμπληρωματική φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram με τα Chopard κοσμήματα, τα Nicholas Kirkwood πέδιλα και το μεταλλικό box-clutch που είχε φορέσει το βράδυ γράφοντας: «Ήταν πραγματικά cool! 2015 #DiamondsAndPearls »#Oscars

H Nyong’o ταξίδευε με μεγάλη συνοδεία, όλοι από τους οποίους είχαν πρόσβαση στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της ηθοποιού, μια πηγή δήλωσε στην Daily News. Μέχρι στιγμής, δεν έχει επιβεβαιωθει κάτι στο πλαίσιο της έρευνας.

Read More

And More