Oysho: Ρομαντικά εσώρουχα σε ξεχωριστά χρώματα και prints που θα σε ανανεώσουν!

Η Oysho παρουσίασε τη Fall Winder Collection για το 2018/19, και η νέα αυτή συλλογή είναι απόλυτα στο κλίμα του brand. Romantic, pastel, flowers, υπέροχα υφάσματα και υφές που όλες έχουμε αγαπήσει από την εταιρεία αυτή. Ξεχωρίσαμε τα pyzama set, τα lace εσώρουχα σε χρώματα που δίνουν new style, και βέβαια τα γνωστά και αγαπημένα Lingerie της σειράς που σε κάνουν να ξεχωρίζεις!

Η παρουσίαση ήταν και αυτή μοναδική αφού έγινε στο κτήριο Aμαλίας 36, ένα από τα ομορφότερα και πιο ιστορικά κτήρια της Αθήνα. Το “Αμαλίας 36” αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα ενός εκμοντερνισμένου και εκλεκτικισμού κτηρίου, με στοιχεία από το πνεύμα της γαλλικής Ecole des Beaux-Arts και της Art Deco.

Μεταξύ των καλεσμένων που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν και λαμπρές παρουσίες από το χώρο της μόδας και των περιοδικών, στυλίστες, fashion editors, fashion bloggers, sites και αγαπημένοι φίλοι του brand.

Η νέα συλλογή ξεχώρισε για τα χρώματα και τα νέα prints, καθώς και για την βασική σειρά Join Life και την δέσμευση της Oysho για το σεβασμό της βιωσιμότητας.

Read More

And More