Παίξε με το Huawei P10 και ένα selfie stick για αμέτρητα likes στις φωτογραφίες σου

Το selfie stick είναι ένα απλό στη χρήση αλλά πολύ χρήσιμο αξεσουάρ, που μπορεί να προσδώσει νέα διάσταση στις φωτογραφίες σου. Όπως το Huawei AF14 selfie stick, το οποίο συνδυάζεται άψογα με το ολοκαίνουργιο Huawei P10 smartphone.

Βασική αποστολή ενός selfie stick είναι η τοποθέτηση και χρήση του smartphone σε απόσταση μεγαλύτερη από εκεί που φτάνει το χέρι σου, ώστε να διευρύνεις το κάδρο της φωτογραφίας και έτσι περισσότερα πρόσωπα να χωρέσουν σε αυτό. Παράλληλα, μπορείς να δώσεις διαφορετική προοπτική στις εικόνες σου, ανακαλύπτοντας διαφορετικές γωνίες λήψεις.

Σημείωσε ότι το Huawei AF14 selfie stick έχει σκανδάλη κλείστρου ενσωματωμένη στη λαβή. Έτσι, δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείς το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης. Οπότε, έχεις την ευκαιρία να πάρεις την καλύτερη πόζα χωρίς καμία βιασύνη και την κατάλληλη στιγμή να κάνεις το κλικ – από εκεί και πέρα, η συνεργασία της Huawei με την Leica στη σχεδίαση τόσο της βασικής όσο και της μπροστινής κάμερας του P10 εγγυάται το αποτέλεσμα.

Επιπλέον, ένα selfie stick -ακόμα και μαζεμένο- μπορεί να λειτουργήσει ως λαβή για το smartphone, ειδικά στη διάρκεια παρατεταμένων λήψεων βίντεο ή συνεχόμενων φωτογραφιών. Θα κάνει πολύ πιο ξεκούραστη την όλη διαδικασία και θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση του πλάνου.

Με το κατάλληλο selfie stick μπορείς επίσης να προσπεράσεις διάφορα εμπόδια και να έχεις την ευκαιρία λήψεων που διαφορετικά θα ήταν ανέφικτες. Ακόμα, λειτουργεί και ως τρίποδο, ειδικά αν η λαβή του ανοίγει σε ισάριθμα στηρίγματα, όπως του Huawei AF14 selfie stick. Έτσι, μπορείς να αξιοποιήσεις λειτουργίες λήψεις μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας, όπως οι time-lapse και light painting του Huawei P10 smartphone. Εστίασε στα σύννεφα ή τα φώτα των αυτοκινήτων που κινούνται το βράδυ σε μία λεωφόρο και το φωτογραφικό αποτέλεσμα σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους φίλους σου.

Read More

And More