Πάμε παραλία: Τι παπούτσια, καπέλο και γυαλιά θα φορέσεις ώστε να έχεις το τέλειο beach look!

Είμαστε πλέον για τα καλά στο καλοκαίρι και έχεις ήδη ξεκινήσει τις εξορμήσεις σου στις παραλίες. Σου έχω ήδη κάνει ένα super ρεπορτάζ με μαγιό και τώρα σιγά σιγά θα δούμε πως θα έχεις και ένα ολοκληρωμένο stylish look παραλίας. Αυτό σημαίνει τα σωστά παπούτσια, καπέλο και γυαλιά, για να είσαι και στιλάτη αλλά να έχεις και ότι χρειάζεσαι κάτω από τον καυτό ήλιο.

Έκανα ήδη μία βόλτα στην αγορά και σου έχω ετοιμάσει ένα τέλειο άρθρο ώστε να δεις και να αποφασίσεις για τα σωστά αξεσουάρ στην παραλία αυτό το καλοκαίρι.

Παπούτσια παραλίας

Εδώ τα πράγματα έχουν κάποιους κανόνες. Flat παπούτσια αλλά με πολλές επιλογές, σανδάλια εσπαντρίγιες, slides, σαγιονάρες οι επιλογές είναι πολλές και βεβαίως εσύ θα πρέπει να αποφασίσεις με βάση το υπόλοιπο look που έχεις. Sporty, boho ή glam υπάρχουν πολλά σχέδια και εμείς σου έχουμε διαλέξει τα πιο stylish.

Για να δεις όλες τις επιλογές μας κάνε κλικ εδώ

 

Καπέλα

Δεν πας πουθενά χωρίς το καπέλο σου. Τα ψάθινα είναι πάντα μία safe επιλογή γιατί έχουν αυτό το φυσικό υλικό που σε κρατάει δροσερή αλλά φέτος και τα bucket hats είναι μεγάλη τάση. Διάλεξε πιο είναι το κατάλληλο για το δικό σου style και βεβαίως δες τις πιο stylish εκδοχές της αγοράς στο ρεπορτάζ μας.

Για να δεις όλες τις επιλογές μας κάνε κλικ εδώ

 

Γυαλιά ηλίου

Koκάλινα, aviator, στρογγυλά, τα γυαλιά ηλίου είναι ένα πολύτιμο αξεσουάρ που φοράμε όλο το χρόνο αλλά το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους. Εμείς βρήκαμε τα πιο ωραία της αγοράς και εσύ δεν έχεις από το να διαλέξεις τι γυαλιά θα βάλεις φέτος στην παραλία.

Για να δεις όλες τις επιλογές μας κάνε κλικ εδώ

Read More

And More