Η Pamela Anderson ζήτησε από την Kim Kardashian να σταματήσει να φοράει αληθινές γούνες!

Η Pamela Anderson τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον ακτιβισμό και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων. Εκτός του ότι έχει πρωταγωνιστήσει άπειρες φορές σε καμπάνιες κατά της κακοποίησης των ζώων, η ίδια έχει σταματήσει να φοράει αληθινές γούνες και δέρμα σε κάθε της εμφάνιση.

Πρόσφατα λοιπόν, έστειλε στην Kim Kardashian μια ψεύτικη γούνα με σκοπό να την παροτρύνει να σταματήσει να φοράει αληθινές. Πιστεύεις ότι η κίνηση της Pamela θα “πιάσει τόπο”; Αφού κατάφερε να πείσει τη Melania Trump να σταματήσει να φοράει γούνα, η Pamela Anderson προσπαθεί να κάνει το ίδιο με τον Kim Kardashian.

Η Pamela, εκτός από τη γούνα, έστειλε και μια επιστολή στην Kim ζητώντας της να αποφύγει τις real furs τώρα που έχουμε χειμώνα. Δυστυχώς η Kardashian αγαπάει τόσο πολύ αυτό το fashion item που με δυσκολία θα μπορούσε να το αποχωριστεί.

Να αναφέρουμε ότι η Anderson συνεργάζεται πλέον με ένα ρωσικό brand, το Only Me, και λανσάρουν faux γούνες που πραγματικά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις αληθινές.

Μπορεί λοιπόν, η σέξι Pamela να έπεισε την Melania, δεν πιστεύουμε όμως ότι θα συμβεί και το ίδιο με την Kim!

 

 

Read More

And More