Η PANDORA κάνει μαγική την κάθε μας ημέρα! #DO SEE THE MAGIC

Αυτά τα Χριστούγεννα, η PANDORA φέρνει στη ζωή μας λίγη από τη μαγεία και το όνειρο της Disney! Μια συλλογή παραμυθένια, εμπνευσμένη από τον Mickey, την Minnie και τους άλλους διάσημους φίλους τους, που πασπαλίζει με αστερόσκονη την καθημερινότητά μας!

Η νέα συλλογή Disney εμπνέει όλες τις γυναίκες να ζουν στη χαρούμενη πλευρά της ζωής, να γελάνε δυνατά, να ονειρεύονται σαν παιδιά, κοιτώντας τα αστέρια, και να μη ξεχνούν ποτέ πως η κάθε μία είναι η ηρωίδα, στο ξεχωριστό και υπέροχο παραμύθι της ζωής της!

Αυτό το χειμώνα, τολμάμε να ονειρευτούμε ακόμα περισσότερο και να ανακαλύψουμε την ομορφιά σε ό,τι κάνουμε! Αέρινα Floating Lockets με μικροσκοπικά σύμβολα Disney πασπαλισμένα με λαμπερές πέτρες, χαρίζουν παραμυθένιες νότες σε κάθε outfit και σύμβολα εκπληκτικής δεξιοτεχνίας από μασίφ ασήμι, κυβική ζιρκόνια, κρύσταλλα και σμάλτο, φωτίζουν τις ημέρες και τις νύχτες μας!

Η μοναδικής αισθητικής συλλογή Disney, μπορεί άνετα να συνδυαστεί με όλα τα κοσμήματα PANDORA, δημιουργώντας υπέροχα συναισθήματα και γοητευτικές ιστορίες, γεμάτες στυλ και κομψότητα.

Απελευθέρωσε την μαγεία που κρύβεις μέσα σου και κάνε την κάθε σου στιγμή ονειρεμένη, φορώντας κοσμήματα από τη συλλογή Disney της PANDORA!

Και θυμήσου… όλα τα όνειρα μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να τα πιστέψουμε με την καρδιά μας!

Ρίξε μια ματιά : https://www.facebook.com/PandoraGreece/videos/917797245037376/

 

#DoSeeTheMagic #DOMagic #DOPANDORA

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.pandora.net και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σας το www.pandorashop.gr

Read More

And More