Παντελόνι, πουκάμισο, σορτς: 3 denim κομμάτια και πώς να τα φορέσεις!

To αγαπάμε όλες, μας βολεύει, δεν μοιάζει με κανένα άλλο ύφασμα και ποτέ δε σταματάμε να ενημερώνουμε την γκαρνταρόμπα μας με αυτό. Μιλάμε φυσικά για τo denim που λατρεύουμε να φοράμε σε όλες τις εκδοχές του.

Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν σήμερα, η fashion editor του TLIFE, Σοφία Σούζα συγκέντρωσε για σένα τα ωραιότερα denim κομμάτια για να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου και σου δίνει ιδέες και styling tips για να κάνεις φρέσκους και μοντέρνους συνδυασμούς με βάση αυτά.

Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της…

/
Ενα τζιν πουκάμισο μπορεί να γίνει η βάση για πολλά stylish σύνολα. Φόρεσέ το τώρα με σορτς και σανδάλια και αργότερα με μια μίνι φούστα, ψηλοτάκουνα πέδιλα και κομψά αξεσουάρ για ένα σοφιστικέ look.

Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές

/
Το τζιν στην πιο sexy εκδοχή του. Ταίριαξέ το με ένα λευκό πουκάμισο και σανδάλια για μια chic πρωινή βόλτα στη πόλη, ή με το αγαπημένο σου t-shirt και sneakers.

Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές

/
Tο τζιν παντελόνι είναι ίσως το πιο αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας για αυτό και ένα δεν είναι ποτέ αρκετό. Δώσε tomboyish διάθεση στο look σου φορώντας το με oxfords ή ταίριαξε το με ένα crop-top και ψηλοτάκουνα πέδιλα για μια sexy εμφάνιση.

Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές

Read More

And More