Παντελόνι, πουκάμισο, σορτς: 3 βασικά denim κομμάτια και πως να τα φορέσεις!

Μας κολακεύει σχεδόν όλες, μας βολεύει, μας έχει βγάλει πολλές φορές από το αδιέξοδο του τι να φορέσουμε και δεν μοιάζει με κανένα άλλο ύφασμα. Μιλάμε φυσικά για τo denim που είναι το αγαπημένο υλικό όλων μας και που λατρεύουμε να φοράμε σε όλες τις εκδοχές του.

Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν σήμερα, η fashion editor του TLIFE, Σοφία Σούζα συγκέντρωσε για σένα τα ωραιότερα denim κομμάτια για να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου και σου δίνει ιδέες και styling tips για να κάνεις φρέσκους και μοντέρνους συνδυασμούς με βάση αυτά.

Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της…

/
‘Ενα τζιν πουκάμισο μπορεί να γίνει η βάση για πολλά stylish σύνολα. Φόρεσέ το τώρα με μια χαλαρή παντελόνα και σανδάλια και αργότερα με μια δερμάτινη φούστα, ψηλοτάκουνα πέδιλα και κομψά αξεσουάρ για ένα σοφιστικέ look.

Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές

/
Το τζιν στην πιο sexy εκδοχή του. Ταίριαξέ το με ένα λευκό πουκάμισο και φλατ σανδάλια για μια chic πρωινή βόλτα στη πόλη, ή δώσε bohemian ύφος στο look σου συνδυάζοντας το με ένα floral κιμονό και mules.

Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές

/
Tο τζιν παντελόνι είναι ίσως το πιο αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας για αυτό και ένα δεν είναι ποτέ αρκετό. Δώσε sporty διάθεση στο look σου φορώντας το με ένα bomber jacket και Chuck Taylors ή ταίριαξε το με ένα μεταξωτό τοπ, ψηλοτάκουνες γόβες και λαμπερά κοσμήματα για μια chic εμφάνιση.

Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές

Read More

And More