Παντελόνια: Τι φοράω αυτό το καλοκαίρι

Τα παντελόνια είναι ένα κομμάτι κλεμμένο από την ανδρική γκαρνταρόμπα που όμως έχει κυρίαρχη θέση στα καθημερινά μας σύνολα χειμώνα και καλοκαίρι.

Οι τάσεις αλλάζουν κάθε σεζόν  τα παντελόνια που είναι στην μόδα αποκτούν ιδιαίτερα κοψίματα νέες αποχρώσεις που αποτυπώνουν τη στιλιστική ταυτότητα των τάσεων. Η επιστροφή σε σχέδια από παλαιότερες δεκαετίεςε,νέες υφές αλλά και μήκη σε συνδυασμό με τα χρώματα που προτείνουν οι σχεδιαστές καθορίζουν τα new trends σε αυτό το κομμάτι κλειδί.

Για μία ακόμη χρονιά τα παντελόνια είναι εδώ και θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες για βραδινές ή πρωινές εμφανίσει τους επόμενους μήνες. Εσύ αυτό που χρειάζεται είναι μία έμπνευση για το τι και κυριως πως φοράμε φέτος το καλοκαίρι αυτό το αγαπημένο masculine κομμάτι.

Ένα αφιέρωμα λοιπόν στα παντελόνια της σεζόν, τι χρώματα τι σχέδια και τι συνδυασμοί είναι αυτή την στιγμή msut;Δες το απολαυστικό ρεπορτάζ και πάρε ιδέες για στιλάτες εμφανίσεις με παντελόνι.

@leoniehanne

Ψηλόμεσο παντελόνι με έντονο χρώμα που θα το συνδυάσεις και με έντονο χρώμα στο top κάνοντας ένα 60s look αλλά θα το σετάρεις με τα πιο fresh παπούτσια και belt bag.

@aninebing

ρίγες δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα και ειδικά στα παντελόνια το καλοκαίρι είναι υπέροχες σε ψηλόμεσα αέρινα παντελόνια που έχουν navy ύφος.Συνδύασε τα με t shirt και flat mules.

@ayling_koenig

Tα βασικά χρώματα όπως το μπεζ αποτελούν ιδανική παλέτα για τα καλοκαιρινά σύνολα σου και δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και από τις φετινές προτάσεις στα παντελόνια. Τα αέρινα μπεζ παντελόνια είναι πάντα η καλύτερη λύση γιατί μπορούν να φορεθούν και στην πόλη και στο νησί.

@belenhostalet

Πιζάμες, αγαπημένο trend τις τελευταίες σεζόν και το καλοκαίρι σίγουρα γίνεται και πιο ευκολοφόρετη αφού το παντελόνι πιζάμα αποτελεί το ιδανικό bottom κομμάτι για τα βράδια των διακοπών μας αλλά και τις πρωινές βόλτες τα ζεστά πρωινά στην πόλη.

@carodaur

To φούξια έχει φέτος την τιμητική του και βεβαίως θα έλειπε από τα παντελόνια, τα it girls το συνδυάζουν με λευκά t shirt και sneakers και του πάει πολύ.

_jeanettemadsen_

baggy παντελόνια ήταν τάση μερικές σεζόν πριν αλλά στην ουσία δεν ασουσιάζουν ποτέ απο τα stylish summer looks.Εχουν την δυνατότητα να δίνον σοφιστικέ ύφος με μία κίνηση ενώ τα αξεσουάρ μπορούν να το απογειώσουν όπως mules και statement τσάντες.

@leoniehanne

Mία εντελώς νέα τάση για την φετινή σεζόν είηναι τα sheer pants που σίγουρα θέλουν τόλμη και ιδιαίτερη περίσταση για να τα βάλεις.Παρόλα αυτά είναι μία στιλάτη πρόταση που θα κάνει την διαφορά αν την τολμήσεις φέτος.

@leoniehanne

χρώματα κυριαρχούν και αυτή την σεζόν όμως βλέπουμε ψηλά αποχρώσεις που δύσκλα φοράμε όπως το κίτρινο σε συνδυασμό με γαλάζιο αξεσουάρ κυρίως mules και τσάντες. Ενδιαφέρον συνδυασμός που θα φέρει new style στην καθημερινότητα σου.

@naaomiross

Τα satin κομμάτια παντελόνια ή φούστες πάντα δίνουν εύκολα μια πολυτελή αίσθηση στο σύνολο χωρίς κόπο. Τα χρώματα που θα διαλέξεις με ένα τέτοιο look είναι σίγουρα pastel για ισορροπημένο αποτέλεσμα.

@wethestylepeople

Τα animal print δεν λείπουν από καμία στιλάτη γκαρνταρόμπα και ένα παντελόνι με leopard print αποτελεί resort look αλλά και city αρκεί να το συνδυάσιες με basic top και καθόλου αξεσουάρ.

 

Read More

And More