Παντρεύεσαι; Το TLIFE φωτογραφίζει τα νυφικά των ονείρων σου…

Η μέρα που μια γυναίκα γίνεται νύφη είναι από τις σημαντικότερες. Θέλεις να είσαι πανέμορφη, εντυπωσιακή και φυσικά ο εαυτός σου στα καλύτερά του. Το TLIFE επέλεξε επώνυμα νυφικά και σου δίνει και τα ανάλογα wedding tips για να είσαι η ωραιότερη νύφη…

Κάνε “κλικ” πάνω στο νυφικό που σε εκφράζει για να δεις το όνομα του σχεδιαστή που το υπογράφει!

O πιο σημαντικός παράγοντας της εμφάνισής σου είναι η αυτοπεποίθηση! Εάν νιώθεις σίγουρη για τον εαυτό σου θα “αποπνέεις” λάμψη! Μην ξεχνάς ότι η επιλογή του νυφικού επηρεάζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από το concept της τελετής και του πάρτι! Είναι διαφορετικό το νυφικό που προορίζεται για το νησί και διαφορετικό αυτό που απαιτεί ένας γάμος στην πόλη! Επίσης θα πρέπει να σκεφτείς τη θερμοκρασία και να λάβεις υπόψη σου ότι δεν θα θέλεις να κρυώνεις ή να ζεσταίνεσαι κατά τη διάρκεια της τελετής. Τα νυφικά σε γραμμή “γοργόνας” είναι ιδανικά για ψιλόλιγνες σιλουέτες χωρίς ιδιαίτερες καμπύλες αφού από μόνο του ενισχύει τη θηλυκότητά σου!

Πολύ συχνά τα αξεσουάρ είναι πιο σημαντικά από το ίδιο το φόρεμα! Οφείλεις να δείξεις το ίδιο ενδιαφέρον σε παπούτσια, κοσμήματα, βέλο και ανθοδέσμη όσο και στο φόρεμα! Η χρωματική αρμονία και το μέγεθος των αξεσουάρ είναι παράγοντες που θα επηρεάσουν την ουρά και το μήκος του φορέματος. Εάν είσαι τολμηρή και επιλέξεις παπούτσια με έντονο χρώμα όπως τα κίτρινα εδώ φρόντισε να τα συνδυάσεις και με ένα άλλο αξεσουάρ όπως μια σύνθεση στο κεφάλι ή μια ζώνη!

Τα παπούτσια δεν χρειάζεται να είναι υπερβολικά ή να ανήκουν στη γαμήλια συλλογή κάποιου οίκου! Μπορείς απλά να φορέσεις ένα ζευγάρι γόβες του στιλ σου! Οι πλατφόρμες επιτρέπονται υπό προυποθέσεις (όχι ψάθα ή σχοινί) ενώ τα φλατ είναι σχεδόν απαγορευτικά! Αν το location του γάμου το επιτρέπει μπορείς να είσαι μια τολμηρή ξυπόλητη νύφη! Εάν το νυφικό σου έχει βολάν ή τούλινες λεπτομέρειες φρόντισε να είναι όλο το υπόλοιπο σύνολο σε λιτές γραμμές.

Μία ζώνη με έντονο χρώμα είναι πολύ chic και πρωτότυπη λεπτομέρεια σε ένα ρομαντικό νυφικό.Μην φοβηθείς να επιλέξεις ένα παστέλ χρώμα για απόλυτα ανοιξιάτικο look. Ανάλογα με τον σωματότυπό σου διάλεξε και το ανάλογο φάρδος της ζώνης, απέφυγε το ιδιαίτερα φαρδύ αν είσαι petite.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας προβών οφείλεις να εξετάσεις με προσοχή το πράγοντα μήκος! Το ιδανικό μήκος φορέματος είναι αυτό που σου επιτρέπει να βλέπεις τη μύτη από τα παούτσια σου όταν περπατάς! Οι πρόβες γίνονται πάντα με τα παπούτσια που θα φορέσεις στο γάμο! Είναι λάθος να αναγκάζεσαι να σηκώσεις το νυφικό για να περπατήσεις και φυσικά απαγορεύεται να σκοντάψεις στο ύφασμα!
Τα νυφικά σε αμπίρ γραμμή είναι ιδανικά για τις νύφες που είναι στους πρώτους μήνες της εγγυμοσύνης τους!

Εάν έχεις παραπανίσια κιλά επέλεξε ένα νυφικό σε loose γραμμή από σταθερό ύφασμα όπως σουά σοβάζ ή μεταξωτό ταφτά, που στέκεται μόνο του δίνοντας το ιδανικό σχήμα στη σιλουέτα σου!

Για να κρύψεις τις ατέλειες προτίμησε ένα νυφικό με λεπτομέρειες που τραβάνε την προσοχή στα σωστά σημεία! Για παράδειγμα το νυφικό μπορεί να έχει απλικέ λουλούδια στο πάω μέρος του μπούστου ή λεπτομέρειες που μπορείς να τυλίξεις στα χέρια.

Φωτογράφος Χρήστος Πρεντουλής
Styling Σοφία Σούζα
Hair Make up Θάλεια Τζανέτη
Συνεργασία Κατερίνα Βασιλική
Model Ammy (Vivian C)

Read More

And More