Παντρεύεσαι; Τότε δες τα τρία νυφικά που φόρεσε η Chloe Sevigny

Tον Μάρτιο του 2020 στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης, η Chloë Sevigny και ο Siniša Mačković παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο! Τώρα λοιπόν αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλία της εκκλησίας στον Κονέκτικατ  σε μία cool τελετή με cool style!Η Chloe που ξεχωρίζει για το avant garde στιλ της επέλεξε 3 μοναδικά νυφικά για την περίσταση όλα υπέροχα που αξίζει να δούμε μαζί!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloë Sevigny (@chloessevigny)

Η νύφη πήγε στην εκκλησιά με ένα διάφανο νυφικό με τούλι από την Couture SS22 Jean Paul Gaultier συλλογή του οίκου. Ένα bridal dress με ογκώδες, λευκό τούλι στο πάνω μέρος που η Chloe το ολοκληρώθηκε με ένα πολύ απλό σινιόν  και ανθοδέσμη με λευκούς κρίνους.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Humberto Leon (@humberto)

Για την δεξίωση η νύφη άλλαξε και φόρεσε ένα νυφικό από τον οίκο Loewe. Σε σχέδιο του JW Anderson το φόρεμα είχε  κεντημένο κορσέ, μακριά μανίκια-καμπάνα και δαντελένιες λεπτομέρειες, με δύο λουλούδια στα μαλλιά η Chloe δημιούργησαν το τέλειο bridal look.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klaus Biesenbach (@klausbiesenbach)

Tέλος για το party, που έγινε αργά, μετά την δεξίωση, η Chloe εμφανίστηκε με δαντελένιο Mugler jumpsuit που σχεδίασε ο creativer director του οίκου Mugler, Casey Cadwallader. Slingback παπούτσια σε pastel γαλάζιο χρώμα oλοκλήρωσαν άψογα αυτό το bridal look της!

Read More

And More