Paris Fashion Week: Tι προτείνουν οι μεγαλύτεροι οίκοι για την επόμενη σεζόν!

H εβδομάδα μόδας συνεχίζεται στο Παρίσι με τους μεγαλύτερους οίκους να παρουσιάζουν τις Spring Summer 2020 συλλογές τους.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε τα πιο μεγάλα show που έδειξαν αυτές τις μέρες τις νέες collection τους.

 

Isabel Marant

Η Marant συνεχίζει το leggy look που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες από το show του Saint Laurent, και μας έδειξε συλλογή που το vacation styling είναι σταθερή αξία. Με επιρροή από τα μεγάλα music festival όπως η Coachella έντυσε τα μοντέλα με consert ρούχα που μας ξετρέλαναν. Τα πιο cool κορίτσια αυτό το καλοκαίρι θα φορέσουν grey jeans και puff-sleeved jackets.

Off-white

Επιστροφή στο minimal style των 90s, net φορέματα, athleisure mood, πολυτελή υφάσματα, υπέροχα πλεκτά, holes, statement παπούτσια και πλεκτές extra maxi τσάντες, από τον οίκο που μας έχει τραβήξει την προσοχή τις τελευταίες σεζόν.

Dries Van Noten

Ο Christian Lacroix επέστρεψε ξαφνικά στα catwalks μέσω της συλλογής Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020 του Dries Van Noten, αποτέλεσμα μιας συνεργασίας πέντε μηνών μεταξύ των δύο σχεδιαστών η οποία απέδωσε ένα μοναδικό αποτέλεσμα με το απόλυτο mix & match style. Brocare υφάσματα με leopard, βολάν, όγκους στα μανίκια και φτερά είδαμε στο runway από την φανταστική αυτή συνεργασία.

Βalmain

Boxy jackets, έντονα χρώματα, φορέματα με γεωμετρικά σχήματα ή ντραπέ σχέδια, τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου, λάμψη και statement κοσμήματα από τον Olivier Rousteing για το επόμενο καλοκαίρι!Εnjoy.

Read More

And More