Pastel: Πάρε ιδέες από τα πιο στιλάτα street style και φόρεσε τα σωστά!

Tα pastel είναι αυτά τα χρώματα που θυμίζουν καραμέλες ή γλυκά και σίγουρα σου φτιάχνουν την διάθεση όταν τα επιλέγεις. Αν παρακολουθείς τα it girls στο pinterest αλλά και στο instagram τότε ξέρεις ότι τα pastel είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις τους.

Φορέματα φούστες ή κουστούμια δίνουν στην εμφάνιση το τέλειο style και ανεβάζουν τα…like!

H Άνοιξη και το Καλοκαίρι είναι οι καλύτερες εποχές για να φορέσεις και να χαρείς αυτά τα χρώματα και σίγουρα τώρα θα βρεις και πάρα πολλά στις εκπτώσεις. Καιρός λοιπόν να τα εντάξεις στην καθημερινότητα σου εύκολα αφού το σημερινό μας style class αφορά σε αυτά τα χρώματα και στο πως θα τα φορέσεις σωστά!

Τα σωστά κοσμήματα

Με τα pastel χρώματα τα χρυσά κοσμήματα ταιριάζουν άψογα και είναι και η πρώτη stylish επιλογή για τα stylish κορίτσια που τα προτιμούν για τα pastel look τους. Βραχιόλια ή κολιέ θα δώσουν σε ένα minimal pastel φόρεμα το fashion detail που θα το απογειώσει.

Sexy pastel

Ακόμη και αν αυτές οι δύο έννοιες δεν σου ταιριάζουν με την πρώτη, πρέπει να σου πω ότι ένα pastel ρούχο μπορεί να έχει και sexy mood. Μία ολόσωμη φόρμα με open back σχέδιο η μία φούστα με ωραίο leg cut γίνεται sexy χωρίς κόπο αλλά με τρόπο.

Ολόσωμη φόρμα

Σου έχω γράψει από την αρχή της σεζόν πόσο hot είναι οι cargo ολόσωμες φόρμες για αυτή την νέα σεζόν. Τώρα θα σου γράψω και το χρώμα που πρέπει να την πάρεις (εκπτώσεις). Pastel! Ροζ κίτρινο ή πράσινο αυτό θα το αποφασίσεις εσύ, αλλά αν θες ένα κομμάτι για όλη την χρονιά το χρώμα θα είναι αυτό.

Το φόρεμα του γάμου

Το έχω γράψει τόσες φορές στην στήλη με της ερωτήσεις σας, καλεσμένη σε γάμο με pastel φόρεμα! Η πιο ωραία και safe επιλογή για την ιδιαίτερη αυτή περίσταση και αν προσθέσεις και metallic shoes έχεις το look που θα κάνει την διαφορά.

Pastel με neon

Tα “χαριτωμένα” pastel μπορούν να γίνουν urban αν προσθέσεις neon στοιχεία όπως ένα ζευγάρι πέδιλα ή ένα clutch. Kάνε αυτό τον συνδυασμό για ένα πιο stylish look και άλλαξε με μία κίνηση το cute pastel φόρεμα σου.

Σοφιστικέ αξεσουάρ

Μπορεί να συνδυάσεις ένα κλασικό pastel φόρεμα με σοφιστικέ τσάντα και πέδιλα και να έχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα. Γραφείο ή κάλεσμα για έξοδο με αυτό το look θα βγεις ασπροπρόσωπη.

Pastel κουστούμι

Είναι μία επένδυση και πρέπει να το αποκτήσεις στις εκπτώσεις, ένα pastel κουστούμι είναι το ίδιο βασικό όσο ένα μαύρο, απλά είναι και πιο στιλάτο. Ροζ είναι το χρώμα που σου προτείνω και θα με θυμηθείς!

Διαφορετικές υφές

Δέρμα με βαμβάκι, μετάξι με λινό, τα pastel μπορεί να συνδυαστούν μεταξύ τους σε διαφορετικά υφάσματα και να έχεις μία so stylish εικόνα. Τα χρώματα της παλέτας αυτής δείχνουν τέλεια σε δέρμα και πολυτελή υφάσματα για να επενδύσεις.

Αέρινα ρούχα

Όσο πιο αέρινα είναι τα pastel ρούχα τόσο πιο elegant δείχνεις. Φούστες, πουκαμίσες ή παντελόνια με loose γραμμές σε pastel αποχρώσεις θα κάνουν update το style σου

Color block με pastel

O δυνατός αυτός συνδυασμός που πάντα κάνει το look σου να δείχνει πιο stylish γίνεται τέλεια και με τα pastel χρώματα. Μην φοβηθείς να τολμήσεις και θα έχεις ένα από τα look που χαζεύεις στο pinterest.

Read More

And More