Πάσχα στο σπίτι!Ιδέες για casual εορταστικά look από τις διάσημες

Αυτό το Πάσχα θα είναι διαφορετικό, μένουμε σπίτι και γιορτάζουμε με έναν διαφορετικό τρόπο, χωρίς εκδρομή στο χωρίο, χωρίς μετακίνηση αλλά με καλή διάθεση.

Μία μέρα γιορτινή που απαιτεί και μία όμορφη εμφάνιση που την χρωστάμε στον εαυτό μας κυρίως, για να νιώσουμε και εμείς λίγο καλύτερα, λίγο διαφορετικά.

Σήμερα θα κάνουμε ένα όμορφο αφιέρωμα με την βοήθεια των celebrities σε look που μπορείς να φορέσεις στο σπίτι σου αυτό το Πάσχα, χωρίς υπερβολές, συνδυάζοντας ρούχα που όλες έχουμε εύκολα αλλά με ωραίο mood.

@ellemacphersonofficial

Μία ωραία φούστα σε χρώμα που σου αρέσει με spring πλεκτό top και σανδάλια μας προτείνει η Elle Mcpheson και σίγουρα είναι μια πολύ stay home εμφάνιση για την μέρα του Πάσχα.

@katebosworth

Λευκό πουκάμισο με bow δέσιμο ( ή και χωρίς) συνδυασμένο με το αγαπημένο σου bottom κομμάτι, άλλωστε πάει με όλα είναι η πρόταση της Kate Bosworth για αυτό το διαφορετικό Πάσχα.

@chrismpo

Eνα χρωματιστό ελαφρύ πλεκτό και μία mini φούστα για πιο cute εμφάνιση είναι τα κομμάτια που θα κλέψουμε αό το instagram της Xριστίνας Μπόμπα για αυτό το Πάσχα.

@emrata

Από την Emrata θα κρατήσουμε ένα black σύνολο που όμως θα το κάνουμε update με ωραία σκουλαρίκια που θα δώσουν χρώμα και style twist ακόμη και σε ένα basic σύνολο.

@dualipa

Η Dua Lipa επιλέγει floral top με ένα άνεταο λευκό παντελόνι και βάζει cute hairclips στα μαλλιά της.Διάλεξε και εσύ από την ντουλάπα σου ένα όμορφο top και φόρεσε το την μέρα του Πάσχα για ένα πιο όμορφο look.

@kaiagerber

Ωραίο maxi floral φόρεμα, ένα κομμάτι που όλες διαθέτουμε και ανήμερα το Πάσχα είναι μία ωραία μέρα να το φορέσουμε και να γιορτάσουμε, όπως και η όμορφη Kaia Gerber.

@chiaraferragni

Για την διάσημη ιταλίδα blogger πλέον η καραντίνα είναι τρόπος ζωής αφου είναι ήδη μέσα πάνω από ένα μήνα, χρώμα και πάλι χρώμα λοιπον από την Chiara για να ανεβάσει την διάθεση της και να μας δώσει ένα ωραίο styling tip για την ημέρα του Πάσχα.

@gio_bat

Mία πιο chic εκδοχή απο την διάσημη στιλίστρια που επιλέγει ένα minimal υπέροχο φόρεμα σε beige απόχρωση αλλά το συνδυάζει με mules που κάνουν την διαφορά.

@gigihadid

Φόρμες αλλά με χρώμα και άποψη για την ημέρα του Πάσχα, κλέψαμε αυτό το look από το instagram της Gigi Hadid για να δεις πως ένα sporty look γίνεται γιορτινό αρκεί να έχει λίγο άποψη.

@vickykagia_

Τζιν zip culotte με κόκκινο top που είναι και τέλειο για την μέρα, συνδυασμένο με west booties από την Bίκυ Καγιά για ένα Πάσχα στην αυλή του σπιτιού μας.

Read More

And More