Πάχυνες; Τι να φορέσεις για να δείξεις πιο αδύνατη μέχρι να αρχίσει να λειτουργεί η δίαιτα

Πάσχα, ημέρες γιορτής και αγάπης και μεγάλου γαστρονομικού διασυρμού! Αν είσαι κι εσύ μέσα στην ομάδα που το γλέντησε αυτές τις ημέρες κι έφαγε το κάτι παραπάνω τότε αυτές οι λέξεις σε βρίσκουν στην αφετηρία μιας δίαιτας που θα σε αναδείξει στο κορμί της πλαζ μέσα σε χρόνο μηδέν. Σε νιώθω και μαζί σου θέλω να μοιραστώ τα μυστικά που σκέφτηκα ώστε να αποφύγω την υστερία μέχρι η διατροφή να δείξει τα θετικά αποτελέσματά της στο κορμί μου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις τα σωστά outfits που θα σε δείξουν πιο αδύνατη.

Κι αν δεν πιστεύεις πως τα ρούχα γίνεται να καλύψουν τις ατέλειες θα σου πω πως μία δοκιμή θα σε πείσει και ίσως να καταφέρεις να ακούσεις ακόμα και σχόλια του τύπου “πόσο αδυνάτισες εσύ!” Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και φυσικά επιστροφή στην υγιεινή διατροφή.

Φόρεσε ριχτά τοπ και jackets


Δεν είναι και σίγουρο πως η εποχή σου επιτρέπει να επιλέξεις ένα jacket σε έξοδο σου. Παρόλα αυτά να θυμάσαι πάντα πως ένα τοπ σε loose γραμμή που φτάνει κάτω από τα κόκαλα της λεκάνης αμέσως κολακεύει εκείνες που τα πόδια τους είναι αδύνατα κι έχουν περιττά κιλάκια στην κοιλίτσα. Μπορείς να το αντικαταστήσεις με ένα μακρύ γιλέκο ή ακόμη και με το t-shirt ή το πουκάμισο του αγοριού σου.

Συνδύασε την επιλογή σου με pencil στενή φούστα, mini (αν τα πόδια σου είναι αδύνατα), κολάν, τζιν ακόμη και στενά σορτς.

Κράτησε ένα μεγάλο φάκελο

Βγαίνεις έξω αλλά δεν είσαι σίγουρη για το φούσκωμα που νιώθεις; Αφού πιεις μία σόδα άφησε τα μικρά τσαντάκια στην άκρη και κράτησε μία μεγάλη τσάντα φάκελο με την οποία όπου και να σταθείς ή ακόμη κι αν καθίσεις θα μπορέσεις να την βάλεις μπροστά σου ως καμουφλάζ.

Να θυμάσαι πάντα πως όταν είμαστε πολύ ψηλές, έχουμε παραπάνω κιλά ή απλά νιώθουμε πιο γεμάτες αποφεύγουμε τα μικροσκοπικά αξεσουάρ γιατί δεν φέρνουν ισορροπία με το υπόλοιπο σώμα.

Φόρεσε φαρδιές γραμμές

Είναι ένα tip που νομίζω πως δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Όσο λιγότερο εφαρμόζουν τα ρούχα επάνω στο σώμα σου τόσο λιγότερο φαίνονται οι ατέλειές του. Επέλεξε φαρδιές παντελόνες ή μακριές φούστες, συνδύασε τες με μακριές μπλούζες σε χυτή γραμμή και πλατφόρμες και θα δεις πως τα σχόλια μάλλον θα λένε πως αδυνάτισες. Μην το πιστέψεις και φας παραπάνω!

Φόρεσε ψηλόμεση φούστα

Όταν έχουμε πρηστεί, έχουμε κοιλίτσα ή τα λεγόμενα love handles αξίζει να φορέσουμε φούστες ψηλόμεσες με χαλαρά τοπ από πάνω που θα δώσουν κίνηση στο σώμα και θα κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πιο αδύνατα και ψηλά.

Κινήσου σε σκούρες αποχρώσεις ώστε να μην εστιάσει κανείς την προσοχή του στη φούστα σου ενώ απόφυγε τα prints.

Φόρεσε ολόσωμη φόρμα

Είναι ένα μυστικό που δίνει πόντους ύψους! Οι ψηλόμεσες ολόσωμες φόρμες κάνουν το σώμα να φαίνεται αρμονικό, ψηλό, με θηλυκές καμπύλες και χωρίς περιττά πιασίματα.
Αν είσαι σωματότυπος petite επέλεξε μία φόρμα σε loose γραμμή ενώ αν είσαι λιγάκι curvy μία ολόσωμη φόρμα που χωρίζεται σε δύο μέρη (πάνω και κάτω) -αμέσως θα κολακέψει το σώμα καλύτερα.

Φόρεσε εντυπωσιακά σκουλαρίκια

Παίξε με το τι βλέπει ο απέναντι σου σε εσένα τραβώντας απλά την προσοχή του στα αυτιά σου. Ένα ζευγάρι από εντυπωσιακά σκουλαρίκια θα αποσπάσει το βλέμμα από περιττά κιλάκια και θα τονίσει το πρόσωπό σου.

Φόρεσε ψηλόμεσα παντελόνια

Η γραμμή αυτή στα παντελόνια κολακεύει όσο καμία άλλη όχι μόνο κάνοντας τα πόδια να είναι πιο μακριά αλλά “μαζεύοντας” και όλα τα περιττά κιλάκια σε περιφέρεια και γλουτούς. Συνδύασέ το με ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα κι ένα στενό τοπ και θα δεις πως κανείς δεν θα προσέξει τις γαστρονομικές σου ατασθαλίες.

Φόρεσε τοπ με loose μανίκια

Αν έχεις περιττά κιλάκια στα μπράτσα, τι κάνεις; Σίγουρα δεν πανικοβάλλεσαι αφού το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν εμφανίζεται ξαφνικά, αλλά μάλλον έχεις μάθει να ζεις με αυτό. Απόφυγε λοιπόν τα στενά τοπ με κοντό μανίκι που κόβει το μπράτσο κι επίλεξε μπλούζες και πουκάμισα σε ανοιχτές γραμμές ώστε να δώσουν αέρα και κίνηση.

Φόρεσε σακάκια με έντονους ώμους

Η γραμμή αυτή σε σακάκια, πουκάμισα, πουλόβερ, μπλούζες και φορέματα είναι μια τέλεια ιδέα για εκείνες που έχουν έντονη περιφέρεια. Αμέσως εξισορροπεί το πάνω με το κάτω μέρος του σώματος και το κάνει να μοιάζει ομοιόμορφο.

Συνδύασέ το με ψηλά τακούνια ώστε να κερδίσεις σε ύψος, αλλά και να δώσεις γυναικείο σχήμα στο σώμα σου.

Φόρεσε Α γραμμή

Αν μία γραμμή κολακεύει όσο καμία άλλη όλους του σωματότυπους τότε αυτή είναι η Α. Αμέσως καμουφλάρει τους γλουτούς, δεν στενεύει πουθενά με αποτέλεσμα να μην τονίζει ατέλειες. Δίνει girlie διάσταση στην εμφάνισή σου και για εκείνες που έχουν κοιλίτσα και αδύνατα πόδια μία ψηλόμεση επιλογή τις κάνει να δείχνουν πιο αδύνατες από ποτέ.

Read More

And More