Πέντε μαθήματα μόδας που διδάσκουν τα street style αυτής της εβδομάδας. Πάρε ιδέες για τα νέα σου look!

Αν αναζητάς νέες στιλιστικές ιδέες για να ανανεώσεις τις εμφανίσεις σου, τότε συνέχισε να διαβάζεις. Προς τα κάτω θα βρεις πέντε ultra stylish σύνολα από street style εμφανίσεις στο Παρίσι, τα οποία έχουν να μας διδάξουν πολλά.

Οι αυθεντίες της μόδας παραδίδουν στιλιστικά μαθήματα, κι εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τσεκάρουμε τα looks τους, να τα αποθηκεύσουμε στο σκληρό μας δίσκο και να εμπλουτίσουμε το στιλ μας με ιδέες που μόνο απαρατήρητες δεν περνούν

 

Μην διαστάσεις να φορέσεις στην καρδιά του χειμώνα τα pastel χρώματα. Το προτείνουν οίκοι και τα street styles και υπόσχονται να κάνουν το στιλ σου ακόμα πιο εντυπωσιακό.

 

Οκ, η καμπαρντίνα σου ταιριάζει απόλυτα με τα chinos και τα jeans που έχεις στην ντουλάπα σου. Μπορείς άνετα όμως να τη συνδυάσεις με midi φούστες και να τη δένεις στη μέση, ώστε να δώσεις σχήμα στη σιλουέτα σου.

 

Σου το λέμε εμείς, σου το λένε οι τάσεις, σου το λένε και τα street styles. Αν σκέφτεσαι να επενδύσεις σε ένα παλτό, τότε σκέψου πολύ σοβαρά να αποκτήσεις ένα με καρό μοτίβο. Το φοράς με chic αλλά και πιο urban looks.

 

Αν σκέφτεσαι να βάλεις λίγο χρώμα στη ζωή σου, τότε σκέψου σοβαρά το ενδεχόμενο να συνδυάσεις το πορτοκαλί με το κόκκινο. Είναι από τα πιο stylish χρώματα της σεζόν που “δένουν” τέλεια μεταξύ τους.

 

Το κοτλέ είναι η αγαπημένη vintage τάση της σεζόν. Επέλεξε να επενδύσεις σε μια κοτλέ ολόσωμη φόρμα και να τη συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου ankle boots κι ένα πουλόβερ στους ώμους.

Read More

And More