Πέντε street style εμφανίσεις που ερωτευτήκαμε από το Fashion Week

Η Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη ολοκληρώθηκε κι εμείς συγκεντρώσαμε πέντε street style εμφανίσεις που κατάφεραν να κατακτήσουν την πρώτη θέση στην καρδιά μας και να μας κάνουν να τα ερωτευθούμε. Αν αναζητάς λοιπόν, νέες στιλιστικές ιδέες για να ανανεώσεις τις εμφανίσεις σου, τότε συνέχισε να διαβάζεις. Οι αυθεντίες της μόδας παραδίδουν στιλιστικά μαθήματα, κι εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τσεκάρουμε τα looks τους, να τα αποθηκεύσουμε στο σκληρό μας δίσκο και να εμπλουτίσουμε το στιλ μας με ιδέες που μόνο απαρατήρητες δεν περνούν

 

Φόρεσε στις καθημερινές σου εμφανίσεις το καρό παλτό και κάνε πιο cozy το style του με ένα oversized πλεκτό κασκόλ. Φέρε στην επιφάνεια τον κολεγιακό του χαρακτήρα με ένα ζευγάρι ankle boots συνδυασμένα με κάλτσες.

 

Οι slouchy boots είναι το big thing αυτήν τη στιγμή στον κόσμο της μόδας, ειδικά όταν είναι πάνω από τον μηρό. Συνδυάζονται τέλεια με loose πουλόβερ σε καθημερινά σύνολα κι ένα από τα θετικά τους είναι ότι δεν χρειάζεται καν να φορέσεις καλσόν.

 

Η καμπαρντίνα είναι ένα πανωφόρι που επιλέγουμε κυρίως το φθινόπωρο ή την άνοιξη επειδή είναι λίγο ελαφρύ. Τα κορίτσια στη Νέα Υόρκη όμως, το φορούν ακόμα και στο κρύο με ένα “χοντρό” blazer κι ένα πουλόβερ, κι αντιμετωπίζουν το κρύο με στιλ.

 

Μας αρέσει πολύ ο συνδυασμός mini φούστας και oversized πουλόβερ. Ειδικά όταν η φούστα είναι καρό, τότε με αυτό το styling αναδεικνύεις τον κολεγιακό της χαρακτήρα. Ολοκλήρωσε με κάλτσες και ugly sneakers και θα είσαι τέλεια.

 

Το puffer jacket αν είναι καλής ποιότητας και δεν έχει αποκλειστικά sporty style, μπορεί άνετα να συνδυαστεί με jeans και pointed – toe pumps. Κράτησε μια statement τσάντα και περπάτησε στους δρόμους σαν γνήσιο κορίτσι που αγαπάει τη μόδα.

Read More

And More