Πες μας τι γυμναστική κάνεις για να σου πούμε τι θα φορέσεις!

Πες μας τι γυμναστική κάνεις για να σου πούμε τι θα φορέσεις! | tlife.gr

Aν ασχολείσαι με τα sport, τότε σίγουρα ξέρεις και αγαπάς το brand Οysho! Η σχέση της Oysho με τον κόσμο του αθλητισμού ξεκίνησε το 2011 με την προώθηση της πρώτης κολεξιόν gymwear. Τις τελευταίες σεζόν, οι αθλητικές κολεξιόν της Oysho ειδικεύονται σε πολλά και διαφορετικά αθλήματα, προσφέροντας ενδύματα σχεδιασμένα έτσι ώστε να ικανοποιούν τις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε αθλήματος.

Η εξειδίκευση, μαζί με την καινοτομία και τις τεχνικές λεπτομέρειες, έχουν μετατρέψει τις κολεξιόν gymwear της Oysho σε σημείο αναφοράς ανάμεσα στις αθλητικές μάρκες. Για το λόγο αυτό, στις 24 Ιανουαρίου, η Oysho παρουσίασε στην ιστοσελίδα της μία νέα ολοκαίνουργια ενότητα την Οysho_Sport, όπου ο χρήστης θα μπορεί να βρει όλες τις αθλητικές κολεξιόν, χωρισμένες σε κατηγορίες: πυγμαχία, τένις και padel, watersports, fitness, γιόγκα, πεζοπορία, σκι, τρέξιμο και τις τελευταίες προσθήκες όπως το cross fitness και την ποδηλασία.

Η νέα ιστοσελίδα θα έχει πιο δυναμική και οπτική μορφή προσφέροντας μία πιο ευκολονόητη και πλήρη πλοήγηση.Έτσι θα μπορείς εύκολα να βρεις αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι!

Οι διαφορετικές γραμμές της Oysho_Sport καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία αθλημάτων και ξεχωρίζουν για την τεχνική τους λεπτομέρεια, φέρνοντας την τεχνολογία πιο κοντά στη μόδα.

Ενδύματα με μικροκάψουλες από aloe vera, υφάσματα σύσφιξης για την ανάκαμψη των μυών ή το ύφασμα Sensil ® Innergy Nylon 6.6 για τηνβελτίωση των φυσικών επιδόσεων είναι μόνο μερικά από τα καινοτόμα υφάσματα που ικανοποιούν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών αθλητών. Τι άλλο να ζητήσεις λοιπόν από ένα brand!

READ more