Πλάτη έξω, βαθύ ντεκολτέ, off shoulder tops: Τι σουτιέν να φορέσω;

To καλοκαίρι πολλά ρούχα (ίσως και τα πιο ωραία) έχουν sexy cuts, βαθύ ντεκολτέ, πλάτη και ώμους έξω. Εδώ λοιπόν έχουμε δύο κατηγορίες γυναικών: α) αυτές που τα χαίρονται χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού έχουν small size στήθος και δεν αγωνιούν για το τι σουτιέν θα φορέσουν, β) όλες τις άλλες ( εγώ είμαι μία από αυτές) που δεν μπορούν να φορέσουν κάτι χωρίς σουτιέν. Δεν είναι πάντα θέμα μεγέθους αλλά και πως αισθάνεσαι χωρίς το βασικό αυτό κομμάτι!

Παρόλα αυτά σου έχω κάποια καλά νέα αφού πλέον μπορείς να φορέσεις ό,τι θες και μάλιστα έχοντας σετάρει και το σωστό σουτιέν. Οι μεγάλες εταιρείες εσωρούχων έκαναν την αρχή με απόλυτα εξειδικευμένα σουτιέν, αλλά πλέον μπορείς και στις αλυσίδες με πιο οικονομικά lingerie να αποκτήσεις το σωστό σουτιέν για το αγαπημένο σου summer look!

 

Βαθύ ντεκολτέ

Eδώ χρειάζεται να δεις πόσο βαθύ είναι το cut στο ρούχο σου και αναλόγως να επιλέξεις το σωστό άνοιγμα και στο σουτιέν σου. Πάντως υπάρχουν πλέον και σουτιέν με πολύ βαθύ κόψιμο. Τέλειο;

 

Πλάτη έξω

Ξέχασε το πάνω μέρος από το bikini σου που όλες έχουμε δοκιμάσει με το open back φόρεμά μας. Πλέον θα βρεις αυτό το σουτιέν που έχει σιλικόνη στο πλάι και… κολλάει τέλεια στα πλευρά σου, αφήνοντας την πλάτη σου γυμνή!

 

Οff shouder

Μην ξαναδώ τιράντα από σιλικόνη, δεν το αντέχω. Ένα strapless σουτιέν είναι αυτό που θες ώστε να είσαι κομψή με ένα ρούχο που έχει έξω τους ώμους!

Read More

And More