Πλυντήριο –Στεγνωτήριο LG: H «έξυπνη» συσκευή που αξίζει να αποκτήσεις τη νέα χρονιά!

ADVERTORIAL

Ας μη γελιόμαστε, όταν ο καιρός χειμωνιάζει το ζήτημα πλύσιμο-στέγνωμα είναι ένα πρόβλημα που δύσκολα λύνεται. Με την καθημερινότητα να γίνεται όλο και πιο απαιτητική και τον χρόνο που έχουμε για τις δουλειές στο σπίτι να συρρικνώνεται, δεν υπάρχουν πολλές αποτελεσματικές λύσεις για αυτό το πρακτικό θέμα!

Το μπαλκόνι είναι άκυρο, διότι η ρύπανση και η υγρασία δύσκολα θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η απλώστρα μέσα στο διαμέρισμα κλείνει τον χώρο –ειδικά στα μικρά σπίτια, όπως το δικό μου, τα ρούχα κάνουν 3 μέρες να στεγνώσουν! Το καλοριφέρ είναι μία λύση που, δυστυχώς, δεν είναι η ιδανική κι έτσι καταλήγουμε για μία ακόμη χρονιά στο ίδιο πρόβλημα!

Η καλύτερη λύση –ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας– ήταν, είναι και θα είναι το στεγνωτήριο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιμένεις τρεις και τέσσερις μέρες για να στεγνώσουν τα ρούχα σου, όταν υπάρχει στη ζωή μας η LG και το έξυπνο πλυντήριο-στεγνωτήριο!

Μπορεί να μην ήταν η πρώτη συσκευή που σκέφτηκα να αγοράσω, όμως σε πρώτη φάση αποφάσισα να το ψάξω και να μάθω περισσότερα για αυτή την οικιακή συσκευή. Τι πρέπει να κάνει ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο; Ποιες είναι οι τεχνολογίες που αξίζει να έχει; Τι πρέπει να προσέξω;

Η LG, βεβαίως, μου έδωσε όλες τις λύσεις και το πλυντήριο-στεγνωτήριο LG είναι πλέον η συσκευή που έκανε τη ζωή μου ευκολότερη.

Πώς; Σου έχω μερικά βασικά χαρακτηριστικά που θα σε πείσουν και εσένα:

Εξοικονομείς χώρο και χρόνο!

Είσαι κουρασμένη, γυρνάς σπίτι και με το πάτημα ενός κουμπιού έχεις προγραμματίσει και την πλύση και το στέγνωμα. Εύκολα, γρήγορα και ποιοτικά. Τι άλλο να ζητήσεις; Έχεις 2 συσκευές σε μία, εξοικονομώντας χώρο και χρόνο. Τι καλύτερο;

Γλιτώνεις ρεύμα

Δεν χρειάζεται να βάζεις συνεχώς πλυντήρια, διότι με τα μοντέλα με τη μεγάλη χωρητικότητα¹ θα περιορίσεις τη χρήση του και, φυσικά, θα γλιτώσεις… ενέργεια!

Αυτόματη δοσολογία

Επιλεγμένα μοντέλα πλυντηρίων-στεγνωτηρίων διαθέτουν τεχνολογία ezDispense™, η οποία καθορίζει αυτόματα τη δόση του απορρυπαντικού που απαιτείται για αποτελεσματικό καθαρισμό των ρούχων σου! Ξεχνάς υπολείμματα απορρυπαντικού ή μαλακτικού στα ρούχα, ενώ δεν χρειάζεται να προσθέτεις απορρυπαντικό σε κάθε πλύση!

Ξεχνάς τα αλλεργιογόνα

Με την τεχνολογία LG Steam+™ εξαλείφεται υψηλό ποσοστό των αλλεργιογόνων², ενώ παράλληλα μειώνονται οι ζάρες για γρηγορότερο και ευκολότερο σιδέρωμα. Ειδικά τώρα που θες υγιεινή όσο ποτέ στα ρούχα σου, αυτή η συσκευή είναι ιδανική!

Λιγότερος χρόνος πλύσης

Τι καλύτερο από το να έχεις ένα ταχύτερο πλύσιμο χωρίς μείωση της αποτελεσματικότητας; Χάρη στην τεχνολογία TurboWash™ 360°, έχεις μια ολοκληρωμένη πλύση σε λιγότερο χρόνο από τον συμβατικό, χωρίς μειωμένη απόδοση. 

Προστασία ρούχων

Τα ρούχα μετά από πολλές πλύσεις αρχίζουν μερικές φορές να φθείρονται. Αυτό ξέχασέ το! Η τεχνολογία AI DD™ ανιχνεύει όχι μόνο το βάρος, αλλά και την απαλότητα του υφάσματος και επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες κινήσεις για το ύφασμα. Έτσι, παρατείνεται η διάρκεια ζωής των αγαπημένων σου ρούχων.

Λιγότερος θόρυβος

Συνήθως, βάζεις πλυντήριο όταν γυρνάς σπίτι, την ώρα που παράλληλα θες να χαλαρώσεις. Ο θόρυβος είναι ένα ζήτημα, που όμως η LG το φρόντισε. Με το μοτέρ Inverter Direct Drive™ είναι λιγότερος ο θόρυβος και οι κραδασμοί.

Δεν είναι και λίγα, λοιπόν, τα καλά στοιχεία που σου προσφέρει μία τέτοια οικιακή συσκευή και μάλιστα με την υπογραφή μιας εταιρείας που έχει εμπειρία και τεχνοτροπία! Νομίζω ότι η νέα χρονιά θέλει μία κίνηση αλλαγής, μία κίνηση που θα φέρει ποιότητα. Πρόσθεσε ξεγνοιασιά στη ζωή σου με το πλυντήριο στεγνωτήριο LG!

 

¹ Τα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες διαφέρουν ανά μοντέλο.

² Ο κύκλος για την απομάκρυνση αλλεργιογόνων ουσιών πιστοποιήθηκε από τον BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και μειώνει έως και 99,9% τα αλλεργιογόνα, όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης.