Ποια διάσημη έκανε την πιο στιλάτη εμφάνιση;

Κάθε εβδομάδα οι διάσημες εμφανίζονται με stylish look σε events ή red carpet και στο τέλος της εβδομάδας σου συγκεντρώνω τις πιο στιλάτες εμφανίσεις για να δεις και να διαλέξεις την αγαπημένη σου.

Τι φόρεσαν, με τι το συνδύασαν, ποιον σχεδιαστή εμπιστεύτηκαν, αλλά κυρίως τα κατάφεραν να είναι στην κορυφή του styling;

Δες το απολαυστικό ρεπορτάζ με όλες τις λεπτομέρειες και μην ξεχάσεις στο τέλος του άρθρου να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση!

1. Evan Rachel Wood

Η Evan Rachel Wood με εντυπωσιακή μαύρη gown του οίκου Versace που έχει volume μανίκια, sparkling details και εντυπωσιακό leg cut, που συνδύασε άψογα με minimal μαλλία και Christian Louboutin γόβες.

2. Nina Dobrev

Η Nina Dobrev μας δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πως φοράς το λευκό την άνοιξη, και συνδυάζει ένα shirt dress με suede αξεσουάρ, ζώνη και μπότες σε camel απόχρωση!

3. Celine Dion

Η Celine Dion για μία ακόμη φορά κόβει την ανάσα με το style της, πλισέ metallic φούστα και leahter top όλα Proenza Schouler και γάντια μέχρι τον αγκώνα.

4. Kate Μiddleton

H  Kate middleton στην Ιρλανδία με φόρεμα Vampire’s Wife σε σμαραγδί απόχρωση και metallic υφή που συνδύασε άψογα με πράσινες βελούδινες γόβες και clutch σε χρυσή απόχρωηση.

5. Katie Holmes

Η Katie Holmes συνδυάζει τέλεια μία πλισέ φούστα σε caramel χρώμα Prada, μάλλινη ζακέτα και mules σε πρωινή βόλτα στην Νέα Υόρκη ενώ κρατάει tote bag από δέρμα.

6. Heidi Klum

Η Heidi Klum με animal print mini φόρεμα πού έχει βολάν στο πάνω μέρος και off shoulder σχέδιο της εταιρείας Redemption που συνδύασε με pointy γόβες σε μαύρο χρώμα.

7. Rita Ora

Η Rita Ora με κομψό πλεκτό σύνολο σε camel απόχρωση και λευκό παλτό ριγμένο στους ώμους που ολοκλήρωσε με croco μπότες και ντεκραντέ γυαλιά ηλίου.

8. Margaret Qualley

Η Margaret Qualley στο show της Chanel με total σύλονο του οίκου, ταγιέρ σε φούξια απόχρωση και metallic two tones γόβες που δένουν με cute φιόγκο.

9. Stacy Martin

Η Stacy Martin με total Louis Vuitton σύνολο λίγο πριν παρακολουθήσει το show λίγες μέρες πριν στο Παρίσι, λευκό κουστούμι με κόκκινο πουλόβερ και beige παλτό του οίκου συνδυασμένα με τα statement booties της νέας συλλογής.

10. Alicia Vikander

Η Alicia Vikander με Louis Vuitton σύνολο, mini δερμάτινη φούστα και μπλε φούτερ συνδυασμένα με loafers και τσάντα από την νέα collection.


Read More

And More