Ποια είναι τα must – have κομμάτια που πρέπει να αγοράσεις από τα ανδρικά;

H ανδρική γκαρνταρόμπα πάντα μας γοητεύει, ειδικά αν έχουμε tomboy style. Κομμάτια – κλειδιά από τα ρούχα των ανδρών γίνονται πολλές φορές αγαπημένα μας. Σακάκια, παντελόνια, πουκάμισα, flat shoes, είναι μερικά από τα βασικά στοιχεία της ανδρικής ντουλάπας που έχουν γίνει εδώ και πολλά χρόνια βασικά και για τα γυναικεία look.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε πάρει ρούχα από το αγόρι μας και έχουμε δημιουργήσει το cool masculine style που θέλουμε. Σήμερα όμως, θα σου μιλήσω για τα τρία κομμάτια που πρέπει σίγουρα να αγοράσεις από το ανδρικό τμήμα και -ναι- θα έχουν για πολύ καιρό υψηλή θέση στα styling που θα κάνεις.

 

Ηoodie

Για το απόλυτο casual style δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα άλλο εκτός από ένα hoodie. Όσο πιο άνετο και oversized είναι τόσο το καλύτερο, και εδώ είναι ο λόγος που πρέπει να πάρεις αυτό το κομμάτι από τα ανδρικά. Θα έχει σίγουρα το σωστό μήκος που καλύπτει τόσο – όσο, πιο ωραίους ώμους και μακριά μανίκια που βγαίνουν από το πανωφόρι (detail που κάνει την διαφορά).

 

Πουλόβερ

Φέτος ήταν η χρονιά τους. Πλεκτά σε large size και basic χρώματα που όλες αγαπήσαμε. Τώρα λοιπόν που μπήκαν στην ζωή μας, καλό θα ήταν να επενδύσουμε σε 2, 3 ακόμη, αλλά θα τα πάρεις από τα ανδρικά γιατί εκεί θα βρεις πιο πολλές επιλογές σε μονόχρωμα (μπλε – γκρι) και κυρίως θα πετύχεις το τέλειο oversized.

 

Τ-shirt

Στο έχουμε ξαναγράψει: όσο πιο άνετο είναι το t-shirt, τόσο πιο chic δείχνει. Η Victoria Beckham ορκίζεται στο large t-shirt κι εσύ δεν έχεις παρά να πας στα ανδρικά και να πάρεις το λευκό t-shirt που πάντα ονειρευόσουν. Άνετο, με ωραία μανίκια και στο σωστό μήκος!

Read More

And More