Ποια σχεδιάστρια μόδας θα ντύνει φέτος τη Ρούλα Κορομηλά;

Η σχεδιάστρια Λιάνα Καμπά είναι ένα πρόσωπο πολύ γνωστό, όχι μόνο στο χώρο της μόδας αλλά και στη Ρούλα Κορομηλά, αφού έχουν κοινές πορείες και κοινή αφετηρία! Η Λιάνα μιλάει αποκλειστικά στο TLIFE για τη συνεργασία της με τη Ρούλα μέσα στα χρόνια, για το νέο της στιλ, απαντάει στον αν φοβάται την αρνητική κριτική…

Πως ξεκίνησε η συνεργασία σου με την κυρία Κορομηλά;
Έχουμε μεγάλη ιστορία με την Ρούλα! Όταν εγώ ξεκινούσα την καριέρα μου εκείνη ξεκινούσε τον Πρωινό Καφέ στον Ant1! Την έντυνα όλα τα χρόνια που έκανε τον καφέ και αργότερα στο Bravo! Έχουμε κοινή πορεία ! Φυσικά η σχέση μας είναι και φιλική εκτός από επαγγελματική. Βρεθήκαμε τώρα πριν λίγο καιρό, και επειδή με εμπιστεύεται, έχουμε επικοινωνία και καλή επαφή αποφασίσαμε να το ξανακάνουμε! Για εμένα είναι πολύ ευχάριστο γιατί και την αγαπάω και μπορώ να δουλέψω και να φανεί η δουλειά μου.

Θα επιμελείσαι την εμφάνιση της σε όλα τα shows μέχρι το τέλος της σεζόν; Έχετε ήδη αποφασίσει τι θα φορέσει σε κάθε εκπομπή;
Θα δουλέψουμε μαζί και στις 10 εκπομπές! Έχουμε βρει 6-7 κομμάτια, τα οποία τα δουλεύουμε ακόμα αλλά γενικά έχουμε βρει την γενική γραμμή! Κάποια είναι από την καινούρια συλλογή προσαρμοσμένα επάνω της και κάποια είναι ειδικά για εκείνη! Τα περισσότερα κομμάτια θα είναι ειδικά κατασκευασμένα για εκείνη, απλώς χρησιμοποιώ τα υλικά που έχω και στη συλλογή μου!

Πως θα περιέγραφες το στιλ της;
Γενικά την βλέπω πολύ ανανεωμένη, με πολύ καλή διάθεση! Έχουμε αποφασίσει να είναι κάτι πολύ φρέσκο και φυσικά να είναι rock για να ταιριάζει με την εκπομπή που θα παρουσιάζει, να μην είμαστε εκτός κλίματος και φυσικά τίποτα που θα τη βαραίνει! Όλα αυτά θα έχουν ένα πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα.

Ποια είναι τα σχέδια που της αρέσουν περισσότερο;

Όλα της αρέσουν, αν και βολεύεται περισσότερο το παντελόνι! Στην περίοδο όμως των δέκα εκπομπών θα τα φορέσει όλα!

Τι θυμάσαι από τα πρώτα χρόνια της συνεργασίας σας;
Κάτι που της είπα και την πρώτη φορά που την γνώρισα, και της το είπα και πριν μια εβδομάδα είναι ότι είναι πιο όμορφη γυμνή παρά ντυμένη! Ισχύει ακόμα! Εκείνη με έβγαλε πολύ προς τα έξω, αν και εγώ δεν μπορώ τις κάμερες και τους φωτογράφους! Μια φορά ήμουν καλεσμένη στο Bravo, παραμονή Χριστουγέννων και ενώ όλοι ήταν έξω και χορεύανε εγώ είχα κρυφτεί πίσω από μια κολώνα και δεν εμφανιζόμουν! Με είδε και με τράβηξε έξω ενώ μου φώναζε «Τι κάνεις εκεί;». Με βοήθησε πολύ στην προβολή μου! Η ίδια είναι λες και έχει γεννηθεί μπροστά στο φακό, είναι τόσο άνετη…

Είχες παρακολουθήσει τα αρνητικά σχόλια για τις εμφανίσεις της στο περσινό Greek Idol και Big Brother;
Ναι, αλλά δεν θέλω να σχολιάσω ή να κρίνω! Πιστεύω ότι δεν ήταν εκείνη! Δεν τα είχα δει όλα, αλλά μερικά κομμάτια που είχα δει από την κάθε εκπομπή, μου έμοιαζαν σαν να ήταν κάποια άλλη! Εγώ δεν συμφωνώ καθόλου με αυτό! Δικαιολογείται στις σταρ να βγαίνουν προκλητικά και να φοράνε ό, τι θέλουν αλλά η Ρούλα δεν έχει ανάγκη να προσποιηθεί κάτι άλλο από αυτό που είναι και να χάσει τον εαυτό της! Δεν χρειάζεται υπερβολές για να αρέσει!

Έχεις άγχος για τα σχόλια που θα ακολουθήσουν;
Όχι δεν έχω καθόλου άγχος γιατί ξέρω τι επιλέγουμε, ξέρω τι θέλω να κάνω! Είναι σίγουρο ότι δεν θα αρέσει σε όλους γιατί αυτό δεν γίνεται! Είμαι σίγουρη για το αποτέλεσμα!

Θα μας δώσεις ένα μικρό στοιχείο για την πρώτη εμφάνιση;
Σίγουρα δεν θα έχει χρώμα, είναι ειδικά κατασκευασμένο για την ίδια και δεν ανήκει στη συλλογή!

Read More

And More