Ποια θα ψηφίσεις ως την πιο στιλάτη για αυτό το καλοκαίρι;

Κάθε εβδομάδα έχουμε καθιερώσει την αγαπημένη σου πλέον στήλη με τα πιο stylish look που κάνουν οι διάσημες μέσα στην εβδομάδα και εσύ ψηφίσεις την πιο καλοντυμένη. Από την αρχή του καλοκαιριού red carpet εμφανίσεις αλλά daily chic look που έκαναν οι celebrities βαθμολογήθηκαν από εσάς και έτσι έχουμε σήμερα το top 10 για όλο το καλοκαίρι.

Σήμερα λοιπόν θα δούμε τις 10 πιο stylish εμφανίσεις και θα ψηφίσεις ώστε να καταλήξουμε και στην κορυφαία εμφάνιση για αυτό το καλοκαίρι.

Δες τα look που ακολουθούν και στο τέλος του άρθρου ψήφισε πιο σου άρεσε περισσότερο.

1. Nicole Kidman

H Nicole Kidman με sequin σακάκι και παντελόνι του σχεδιαστή Michael Kors, συνδυασμένο με embellished γόβες.

2. Monica Bellucci

Η Monica Bellucci στις Κάννες με εντυπωσιακή ολόσωμη φόρμα που είχε wrap σχέδιο του σχεδιαστή Alexandre Vauthier, συνδυασμένη με peep toes Christian Louboutin

3. Μargot Robbie

 

Η Margot Robbie με υπέροχο μεταξωτό maxi φόρεμα Jacquemus

4. Kate Middleton 

Η Kate Middleton εμφανίστηκε με λευκό off shoulder φόρεμα Casasola που συνδύασε με Wilbur & Gussie κοσμήματα και sprakling γόβες Jimmy Choo.

5. Κendall Jenner

Η Κendall Jenner με egg yellow φόρεμα σε midi γραμμή Βec + Bridge, συνδυάσμένο με square toe πέδιλα και Prada chain bag.

6. Νaomi Campbell 

Η Νaomi Campbell συνδύασε μία υπέροχη φούστα Roksanda με slogan t shirt και satin μπλε πέδιλα

7. Camille Rowe


Η Camille Rowe με λευκή ολόσωμη φόρμα Dior

8. Angelina Jolie

H Angelina Jolie με maxi stripe φόρεμα Laro Piana και camel γόβες στο Παρίσι.

 

9.  Rosie Huntington

Η Rosie Huntington με λευκό φόρεμα Αtelier Versace και διάφανες λεπτομέρειες για sexy look, συνδυασμένο με κοσμήματα από πλατίνα και strappy πέδιλα.

10. Sarah Jessica Parker 


H Jessica Parker γαπημένη ηθοποιός επιλέγει ένα maxi printed φόρεμα με βολάν Cynthia Rowley που το συνδυάζει με lux shoes από την συλλογή της

 

 


Read More

And More