Ποιο είναι το μυστικό της Kate Middleton που θα “σώσει” εσένα και το καλσόν σου;

Το καλσόν είναι από τα βασικά αξεσουάρ στο γυναικείο ντύσιμο, αφού χωρίς αυτό δεν μπορείς να φανταστείς ένα look με φόρεμα ή φούστα στην… καρδιά του χειμώνα. Όσο, όμως, θεόσταλτο κι αν μοιάζει, άλλο τόσο σε βασανίζει, όταν δεν κάνει σωστή εφαρμογή! Όταν χαλαρώνει στα γόνατα, κάθε φορά που στρίβει και δεν έχει σωστή γραμμή ή όποτε κάνει σούρες στο κάτω μέρος του ποδιού, νιώθεις πως έχεις άλλο ένα από τα (αρκετά!) προβληματάκια που όλες αντιμετωπίζουμε κάποιες φορές με το καλσόν μας.

Όλα αυτά θα τελειώσουν, όμως, σήμερα γιατί θα σου πω το τέλειο μυστικό και βοηθός μου σε αυτό είναι η Kate Middleton, που ξέρει πως πρέπει να έχεις άψογη εμφάνιση πάντα!

Η Kate Middleton, που φοράει συχνά φορέματα και πολύ συχνά καλσόν, μοιράστηκε λοιπόν τα μυστικό της για να έχει σωστό αποτέλεσμα. Το tip της, λοιπόν, είναι τα sticky pads -ναι, καλά διάβασες, αυτά τα μικρά αυτοκόλλητα που ίσως έχεις και στο σπίτι! Πολύ απλά, τα βάζει μέσα στο παπούτσι της και κρατάνε το καλσόν στη θέση του! Τα τοποθετείς κάτω από την πατούσα σου και αυτό λειτουργεί σαν μαγνήτης, ώστε να μην μετακινείται καθόλου το καλσόν όση ώρα το φοράς.

Κράτα σημειώσεις, λοιπόν, και δώσε άψογο look στο ντύσιμό σου με το αγαπημένο σου καλσόν!

Read More

And More