Ποιο ήταν το κορυφαίο fashion brand το 2022

Όσο φτάνουμε στο τέλος της χρονιάς, όλο και περισσότερες λίστες αναδύονται με τα top στοιχεία της Μόδας. Σχεδιαστές, brand, συνεργασίες, σκάνδαλα και πολλά ακόμη για τα οποία θα σου γράψουμε αναλυτικά!

Το Lyst, η fashion shopping πλατφόρμα με τους περισσότερους από 200 εκατομμύρια χρήστες, συλλέγει διαρκώς στοιχεία που καταγράφουν τις αγοραστικές συνήθειες των καταναλωτών, και τις τάσεις που διαμορφώνονται από τα προϊόντα που αναζητούν.Έτσι μέσα από τις αναφορές της καταγράφεται ένα ετήσιο report με όλα όσα έγινα στην Μόδα το έτος που μας πέρασε.

Για το 2022 λοιπόν το brand που ήταν στην κορυφή για το Lyst είναι η Miu Miu!

Splash/Ideal Images

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miu Miu (@miumiu)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miu Miu (@miumiu)

H Miu Miu ιδρύθηκε το 1993 από τη Miuccia Prada ως ένα πιο προσωπικό υπό-brand του οίκου Prada.To 2022 οι αναζητήσεις για τη Miu Miu αυξήθηκαν κατά 49% και βεβαίως μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξαν τα viral κομμάτια των συλλογών της, όπως τα ballet flats, η Wander bag και η mini skirt, η οποία πρωτοεμφανίστηκε στη συλλογή Άνοιξη 2022.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Oι μπαλαρίνες του οίκου έχουν γίνει οι αγαπημένες της Gen Z  και οι fashioniastas της νέας γενιάς δεν σταματούν να τις φοράνε!

Read More

And More