Ποιο μοντέλο της Victoria’s Secret θα φορέσει φέτος το “Fantasy Bra”;

Είναι ξεκάθαρα ένα από τα μεγαλύτερα events στο ημερολόγιο της μόδας που όλος ο κόσμος περιμένει πως και πως. Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν το εντυπωσιακό catwalk της Victoria’s Secret και αν αναρωτιέσαι που και πότε θα γίνει, ποια μοντέλα θα περπατήσουν και αν η Kendall και οι αδερφές Hadid θα δώσουν το παρών πάνω στην πασαρέλα, τότε κάνε ΚΛΙΚ ΕΔΩ γιατί ήδη έχω μοιραστεί μαζί σου όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζεις!

Μια από τις μεγαλύτερες στιγμές της επίδειξης είναι η αποκάλυψη του Fantasy Bra (το οποίο κοστίζει κάποια εκατομμύρια δολάρια) και ποιο μοντέλο έχει επιλεχθεί για να το φορέσει. Συνήθως, κάθε χρόνο ένα ξεχωριστό μοντέλο έχει την τιμή αυτή και ήδη έχουμε δει τους βετεράνους του brand, όπως Adriana Lima και Alessandra Ambrosio να το φορούν. Φέτος όμως, ποια θα το φορέσει; Εμείς έχουμε την απάντηση!

Σε αυτό το σημείο πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στη Lais Ribiero, το μοντέλο δηλαδή που θα φορέσει το σουτιέν για πρώτη φορά στην πασαρέλα. Καλό βέβαια θα ήταν να περπατήσει στο catwalk με τη συνοδεία security, μιας και αυτό το πολύτιμο lingerie – που ονομάζεται Champagne Nights Fantasy Bra – κοστίζει 2 εκατομμύρια δολάρια!

Το σουτιέν σχεδιάστηκε από τον παγκοσμίου φήμης κοσμηματοπώλη Mouawad και διαθέτει διαμάντια, κίτρινα ζαφείρια και μπλε τοπάζ σε χρυσό 18 καρατίων.

Read More

And More