Ποιόν Έλληνα σχεδιαστή επέλεξε για το νυφικό της η σύζυγος του Boris Johnson

Ο Boris Johnson παντρεύτηκε τη σύντροφό του, Carrie Sydmonds στις 29 Μαΐου υπό άκρα μυστικότητα και ενώπιον 30 καλεσμένων.

 

Η νύφη επέλεξε μία δημιουργία του οίκου Costarellos, με το χαρακτηριστικό lux boho style του Έλληνα σχεδιαστή Χρήστου Κωσταρέλλου. Σε maxi γραμμή το νυφικό ήταν από ιβουάρ τούλι και μετάξι, κλειστό με ψηλό λαιμό και εντυπωσιακά bell μανίκια. Η νύφη πρόσθεσε στο bridal dress της ένα στεφάνι στα μαλλιά από λευκά λουλούδια που ταίριαζε απόλυτα στο boho ύφος του υπέροχου νυφικού της!

Η Κάρι Σίμοντς, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ επέλεξε να νοικιάσει το νυφικό της, και όχι να το αγοράσει, έναντι μόλις 45 λιρών από το MyWardrobeHQ για την ημέρα του γάμου της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το νυφικό κοστίζει 2.870 λίρες.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι η εν λόγω κίνηση του ζευγαριού γίνεται στον απόηχο όλων όσων ακούγονται για τις σπατάλες του Βρετανού πρωθυπουργού.

 Ο Έλληνας σχεδιαστής Χρήστος Κωσταρέλλος από το 1998 που ξεκίνησε την πορεία ξεχώρισε με τις bridal συλλογές του και πάντα τα νυφικά του ήταν έργα τέχνης, με ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες.

 

Oι περισσότερες δημιουργίες του εμπνέονται από το πνεύμα της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας, ενώ η αέρινη κίνηση που τους δίνει κολακεύει όσο τίποτε άλλο την γυναικεία σιλουέτα!

Read More

And More