Ποιος αναλαμβάνει την θέση του Virgil Abloh στην Οff_white

Ο Virgil Abloh έφυγε από την ζωή τον περασμένο Νοέμβριο αφήνοντας ένα κενό στον χώρο της μόδας! Το προσωπικό του brand Οff_white που ιδρύθυκε 2013 αποκτά τώρα τον νέο του καλλιτεχνικό διευθυντή! Ο νέος Art & Image Director του θα είναι ο Ibrahim Kamara.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ib Kamara (@ibkamara)

Ο Ib Kamara, γεννήθηκε στη Sierra Leone το 1990, και μεγαλώνοντας έζησε στο Λονδίνο. Είναι δημοσιογράφος μόδας και στιλίστας, ενώ τον Ιανουάριο του 2021 ανέλαβε τη θέση του αρχισυντάκτη στο θρυλικό περιοδικό Dazed. Ξεκίνησε σαν βοηθός του σχεδιαστή Barry Kamen, και παράλληλα δούλεψε και σαν στιλίστας. Η ανοδική του πορεία ξεκίνησε το 2016 με την avant garde έκθεση του «2026»  όπου γοήτευσε τον κόσμο της μόδας και ξεκίνησε να δουλεύει στο περιοδικό Dazed.Mε μία updated αισθητική αλλά και με μία κοινωνική ματιά σε όλα τα θέματα βρήκε πολύ γρήγορα τον δικό του δρόμο που τον έκανε να ξεχωρίζει στον κόσμο της μόδας.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ib Kamara (@ibkamara)

Ο Kamara συνεργάστηκε στενά με τον Abloh, δημιουργώντας εμφανίσεις styling, τόσο για το Off-White, όσο και για τον οίκο Louis Vuitton που ανήκει στην LVMH, όπου ο Abloh ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής στην ανδρική συλλογή. Η θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή λοιπόν στην Off_white έρχεται σαν συνέχεια της συνεργασίας του ίδιου με τον Abloh!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ib Kamara (@ibkamara)

Read More

And More