Ποιος αναλαμβάνει τον οίκο Ferragamo

Ποιος αναλαμβάνει τον οίκο Ferragamo | tlife.gr

O οίκος Salvatore Ferragamo είναι από τους κορυφαίους σε είδη πολυτελείας στον κόσμο με εκατομμύρια fan και statement items.Λίγες μέρες πριν ο όμιλος ανακοίνωσε τον νέο Creative Director που αναλαμβάνει τα ηνία του lux label, και είναι ο Paul Andrew.

Ο Paul Andrew εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρίας τον Σεπτέμβριο του 2016 ως Καλλιτεχνικός Διευθυντής της γυναικείας σειράς υποδημάτων και ένα χρόνο αργότερα προήχθη στη θέση του Δημιουργικού Διευθυντή της γυναικείας συλλογής. Με τον τελευταίο του διορισμό, ο Andrew αναλαμβάνει τη σχεδιαστική ευθύνη τόσο της ανδρικής όσο και της γυναικείας συλλογής του διάσημου Ιταλικού οίκου.

Ο Guillaume Meilland παραμένει Διευθυντής Σχεδιασμού της ανδρικής σειράς ενδυμάτων και αναλαμβάνει επίσης τη θέση του Studio Director, όντας πλέον υπεύθυνος συντονισμού της ανάπτυξης όλων των κατηγοριών προϊόντων του οίκου υπό την ηγεσία του Creative Director.

Περιμένουμε με αγωνία τις νέες συλλογές που θα έχουν την υπογραφή του Andrew και βεβαίως τις καινοτομίες που θα φέρει στον lux brand.

READ more