Ποιος αποχωρεί από τον οίκο Louis Vuitton;

Ποιος αποχωρεί από τον οίκο Louis Vuitton; | tlife.gr

Ο Kim Jones εγκαταλείπει τον Louis Vuitton, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο οίκος. Ο σχεδιαστής με καταγωγή από το Λονδίνο βρισκόταν στο label για επτά χρόνια, έχοντας τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στον ανδρικό ρουχισμό. Η αναχώρησή του έχει ήδη προκαλέσει εικασίες ότι μπορεί να κατευθυνθεί προς τον οίκο Burberry.

“Ήταν ένα τεράστιο προνόμιο να συνεργαστούμε με τον Kim”, δήλωσε ο Michael Burke, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του brand. “Η ικανότητά του να καθορίζει τις τάσεις είναι άψογη, ενώ το ταλέντο και η αποφασιστικότητά του έκαναν τον Louis Vuitton έναν από τους κορυφαίους οίκους. Όλοι όσοι είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε με τον Kim, του ευχόμαστε να συνεχίσει την επιτυχία του στην επόμενη επιχείρησή του”.

Έχοντας μια επιτυχημένη καριέρα στον γαλλικό οίκο, φαίνεται πως ο Jones είναι ο τέλειος αντικαταστάτης του Christopher Bailey ο οποίος αναμένεται να αποχωρίσει από τον Burberry τον Μάρτιο. Ωστόσο, λέγεται ότι και η Phoebe Philo, η οποία πρόσφατα εγκατέλειψε την Céline, είναι στα πρώτα ονόματα που πρόκειται να αντικαταστήσουν τον Bailey.

READ more