Ποιος διάσημος ιταλικός οίκος σχεδίασε 200 backpack από βιώσιμα υλικά;

O οίκος  Gucci λανσάρει μία νέα συλλογή σε συνεργασία με το gaming brand που έχει έδρα το Λος Άντζλες: 100 Thieves. Η ιταλική μάρκα πολυτελείας για αυτή την νέα συλλογή  έχει δημιουργήσει 200 ​​backpack περιορισμένης έκδοσης από τη συλλογή Gucci Off the Grid σε έντονο κόκκινο χρώμα, με πολλές τσέπες και μαύρο δερμάτινο τελείωμα.

Τα σακίδια είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα και βιώσιμα υλικά, συμπεριλαμβανομένου του Econyl, το οποίο είναι κατασκευασμένο από δίχτυα ψαρέματος, χαλιά και άλλα απορρίμματα, και χρησιμοποιεί μια διαδικασία κατασκευής που ενσωματώνει την ανάκτηση και την ανακύκλωση απορριμμάτων από νάιλον υφάσματα ως μέρος του καταναλωτή Gucci-Econyl πρόγραμμα επιστροφής υφασμάτων. Τα σακίδια θα συσκευάζονται σε κουτί κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο χαρτί και θα στεγάζονται σε μια κόκκινη θήκη από ανακυκλωμένο νάιλον που θα φέρει τα λογότυπα Gucci και 100 Thieves.

Η συνεργασία 100 Thieves x Gucci είναι η πρώτη από πολλές προγραμματισμένες συνεργασίες μεταξύ των δύο εμπορικών σημάτων. Stay tuned

Read More

And More