Πώς είναι η εμπειρία να οδηγείς το νέο Peugeot 208;

Κάποια αυτοκίνητα κατασκευάζονται για να καλύψουν ανάγκες. Κάποια άλλα για να γεμίσουν το εμπορικό κενό. Το Peugeot 208 δεν ανήκει σε καμία από τις δύο αυτές κατηγορίες! Είναι το αυτοκίνητό εκείνο που με τις ικανότητές του και τον ώριμο, κατασταλαγμένο χαρακτήρα του, δημιουργήθηκε για αυτούς που αγαπούν την πραγματική οδήγηση, μία έννοια που σπανίζει στα σημερινά αυτοκίνητα.
Μου δόθηκε η ευκαιρία να το οδηγήσω πριν μερικές μέρες και ομολογώ ότι ήταν τέλεια εμπειρία!

Οδηγικά, το 208, είναι ένα γνήσιο Peugeot. Ακριβές, συμπαγές και άμεσο στις αντιδράσεις του, αποδεικνύει περίτρανα ότι η παράδοση της μάρκας στην αυθεντική αίσθηση οδήγησης, δεν είναι τυχαία. Και βέβαια σαν γυναίκα δεν μπορώ να μην ασχοληθώ με την εμφάνιση και τους χώρους του. Η εξωτερική εμφάνιση του 208 δεν είναι τυχαία! Βγαίνει σε μία τεράστια γκάμα χρωμάτων και πολλά από αυτά σε mat απόχρωση.

Η Peugeot, εταιρεία με αξιομνημόνευτη ιστορία στο design, και στο 208 έδωσε τον καλύτερό της εαυτό. Λείες, συμπαγείς και αρμονικές γραμμές, καμπύλες που εναλάσσονται μεταξύ τους αρμονικά, σε ένα αυτοκίνητο που δεν περνάει απαρατήρητο. Όμως το νέο Peugeot 208 δεν είναι μόνο αυτά. Είναι το πιo ολοκληρωμένο αυτοκίνητο στην κατηγορία του, χωρίς συζήτηση. Με νέα εμφάνιση και εξαιρετικά ελκυστικό και σπορτίφ στιλ, είναι ο απόλυτος συνδυασμός της κομψότητας και του sportiness.

Επειδή περνάω πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητο κάθε μέρα, θέλω άψογη οδηγική συμπεριφορά, να νιώθω ασφάλεια και άνεση, κάτι που το νέο Peugeot 208 σε κάνει να το νιώσεις από την πρώτη στιγμή που το οδηγείς.

Και όλα αυτά, συνδυασμένα με τεράστια ευκολία απόκτησης κάτι που στις μέρες μας μετράει: η τιμή του ξεκινάει απο 12.300€, διατίθεται με το μοναδικό πρόγραμμα Peugeot Future 6, το νέο πρόγραμμα απόκτησης Peugeot που σχεδιάστηκε για να αφαιρέσει το οικονομικό άγχος από την απόκτηση αυτοκινήτου! Με το πρόγραμμα Peugeot Future 6, μπορείς να αγοράσεις σήμερα το καινούργιο σου Peugeot και να αρχίσεις να αποπληρώνεις τις δόσεις ύστερα από 6 μήνες, άτοκα! Και θα είσαι απόλυτα εξασφαλισμένη, με 5 χρόνια Εργοστασιακής Εγγύησης αλλά θα κερδίσεις και ακόμα περισσότερα καθώς με το Όφελος Νέας Τιμής εξασφαλίζεις τιμές αγοράς χαμηλότερες ακόμα και από αυτές τις απόσυρσης!

Αν έπρεπε να το περιγράψω θα έλεγα: Η λέξη “μετριότητα” δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό του! Ο χαρακτήρας του είναι τόσο έντονος, δυναμικός, όσο κανένα άλλο μοντέλο του ανταγωνισμού του. Αυτό είναι το νέο Peugeot 208 και είναι απλά ακαταμάχητο!

Read More

And More