Πως μπορείς να νοικιάσεις μία designer bag

Η μεγάλη στροφή που κάνει η μόδα προς ένα βιώσιμο μέλλον έχει φέρει αλλαγές τόσο στην κατανάλωση όσο και στον τρόπο πλέον που αντιλαμβάνονται οι fashionistas την σχέση τους με την βιομηχανία!

Οι rental fashion υπηρεσίες γνωρίζουν τη δική τους άνθηση και βλέπουμε με αυτόν τον τρόπο η πολυτέλεια να γίνεται προσιτή. Το παράδειγμα της συζύγου του Βρετανού πρωθυπουργού Boris Johnson που φόρεσε νυφικό που είχε νοικιάσει στον γάμο της είναι το πιο πρόσφατο περιστατικό που δείχνει την αλλαγή σκέψης.

@cocoonclub

Όλο και περισσότερος κόσμος στρέφεται στην ενοικίαση και αυτό φαίνεται να έχει μεγάλη εξέλιξη στο μέλλον εφόσον με αυτό τον τρόπο έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε ένα καινούργιο ρούχο ή αξεσουάρ, πριν αποφασίσετε να επενδύσετε σ’ αυτό. Επίσης, σας επιτρέπει να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας για ένα διάστημα, χωρίς απαραίτητα να προχωρήσετε σε αγορές.

Αν σου φαίνεται περίεργο να νοικιάσεις ρούχα τότε μπορείς να πειραματιστείς με τσάντες ήδη υπάρχουν πολλά site για να διαλέξεις και να αποκτήσεις για ένα χρονικό διάστημα μια designer bag. Στα περισσότερα χρειάζεται εγγραφή και μία μηνιαία συνδρομή που κυμαίνεται από 50€ περίπου το μήνα ενώ κάποια προσφέρουν τη δυνατότητα στα μέλη τους να αγοράσουν, εφόσον το αποφασίσουν, τα αξεσουάρ/τσάντες που νοικιάζουν, και με έκπτωση. 

Tα πιο δημοφιλή είναι τα παρακάτω:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by COCOON (@cocoonclub)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vivrelle (@vivrelle)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bag Borrow or Steal (@bagborroworsteal)

Read More

And More