Πως να φορέσεις το μεταλλικό παντελόνι τώρα που πέρασαν οι γιορτές

Μέσα στις γιορτές αποφάσισες να αποκτήσεις ένα μεταλλικό παντελόνι. Βασικά το σκεφτόσουν εδώ και καιρό, από τότε δηλαδή που είχες δει τα metallics να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Επέλεξες να το αποκτήσεις όμως τώρα που το κλίμα των ημερών επέβαλαν πιο glam σύνολα. Το φόρεσε αρκετές φορές, το αγάπησες, αλλά δεν θες να το αποχωριστείς τώρα που τελείωσαν τα ρεβεγιόν και όλα αυτά τα πάρτι. Μην ανησυχείς! Υπάρχει λύση και θα το ευχαριστηθείς μέχρι να αποχαιρετήσουμε τη χειμερινή περίοδο. Ναι, μπορείς να το υιοθετήσεις ακόμα και στις daily εμφανίσεις σου.

Ξεκινάμε με τα βασικά! Για αυτό το styling όπως σου ανέφερα, θα χρειαστείς ένα μεταλλικό παντελόνι. Όχι ένα παντελόνι με glitters ή παγιέτες. Θέλουμε να είναι δημιουργημένο από μεταλλικό texture.

Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα items που θα προστεθούν στο look. Θα χρειαστείς σίγουρα ένα oversized πουλόβερ. Αν είναι χρυσό το παντελόνι μπορείς να φορέσεις μπορντό πουλόβερ. Αν είναι ασημί, τότε φόρεσε λευκό ή σιέλ.

Όσον αφορά στα παπούτσια, μπορείς να φορέσεις άνετα ankle boots ή ακόμα και oxfords. Πρόσθεσε μια funky πινελιά με πλεκτά καλτσάκια.

Read More

And More