Πως να φορέσεις στη δουλειά τρία items που επέλεξες για τα γιορτινά σου σύνολα

Οι γιορτές ανήκουν στο παρελθόν, όπως και πολλά ρούχα και αξεσουάρ που φόρεσες εκείνες τις ημέρες. Τα μεταλλικά ρούχα έχουν μείνει στην ντουλάπα και θα βγουν μόνο αν έχεις κανονίσει κάποια βραδινή έξοδο, ενώ οι παγιέτες θα ενταχθούν ξανά στο στιλ σου μόνο αν πρόκειται να κάνεις μια βραδινή εμφάνιση.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν τρία items που επέλεξες για τα γιορτινά σου σύνολα και μπορείς άνετα να τα φορέσεις στη δουλειά. Εγώ σου λέω σήμερα ποια είναι αυτά και πως μπορείς να τα αναδείξεις.

 

Το πουά καλσόν

Απέκτησες ένα για να δώσεις διαφορετικό twist στο μαύρο σου φόρεμα (και πολύ καλά έκανες). Μπορείς άνετα να το φορέσεις και στη δουλειά με ένα oversized πλεκτό φόρεμα, ankle boots και την αγαπημένη σου τσάντα. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις έναν μπερέ που θα δώσει ένα parisian touch στο αποτέλεσμα.

 

Η πλισέ φούστα

Έχει την τιμητική της φέτος και όχι άδικα. Μπορεί άνετα να φορεθεί με άνετες μπότες και ένα cozy πουλόβερ και να γίνει ένα effortless κομμάτι που θα σε συνοδεύσει παντού. Με αυτά τα δύο items που σου προανέφερα θα καταφέρεις να “αφαιρέσεις” εντελώς τον festive χαρακτήρα της φούστας.

 

Το βελούδινο παντελόνι

Το φοράς με άνετα παπούτσια, όπως μπότες, ankle boots, ακόμα και sneakers. Σε τοπ επέλεξε ένα ζιβάγκο, ενώ σε πανωφόρι κάτι σε oversized μέγεθος. Η αγαπημένη σου every day bag είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις.

Read More

And More