Πως να φορέσω το vinyl παντελόνι τις πρωινές ώρες;

To vinyl φέτος είναι από τα πιο huge trends, το είδαμε σε πανωφόρια, σε φούστες και σε παντελόνια. Πάντα το έχεις στο μυαλό σου για ένα πιο night look, παρόλα αυτά αυτή την σεζόν έχει ξεκάθαρα μπει και στην καθημερινή σου ζωή.

Ήδη στο Instagram τα it girls το έχουν φορέσει σε τέλεια daily looks και εμείς σήμερα θα σου προτείνουμε 3 super cool συνδυασμούς για να το φορέσεις ακόμη και πρωί για βόλτες στην πόλη.

 

1.Με πουλόβερ

Το καλύτερο top για ένα τόσο έντονο κομμάτι, όπως το vinyl κολάν – παντελόνι, είναι ένα ωραίο πλεκτό. Μπορείς να το συνδυάσεις με flat booties σε πιο χαλαρό styling ή να το κάνεις λίγο πιο θηλυκό με γόβες ή μποτάκια.

 

2.Mε suede jacket

Πάντα με ένα τέτοιο κομμάτι αναρωτιέσαι τι πανωφόρι να βάλεις. Το δερμάτινο είναι too much και το σακάκι δεν ταιριάζει απόλυτα. Suede jacket σε χαλαρή γραμμή, μπορεί να έχει και γούνινη επένδυση για ζέστη, συνδύασέ το με booties και small bucket bag.

 

3.Με ugly sneakers

Δυο super trends μαζί. Τα φετινά must have sneakers με το cool vinyl κολάν είναι η τέλεια πρόταση για daily look. Συνδύασε ένα sheerling jacket και είσαι έτοιμη!

Read More

And More