Πως να φτιάξεις τη βαλίτσα των διακοπών!

Ετοιμάζεσαι για διακοπές; Τι θα πάρεις μαζί σου; Τι θα αφήσεις πίσω; Στέκεσαι πάνω από τη βαλίτσα και δεν μπορείς να αποφασίσεις τι χρειάζεσαι και τι όχι! Κάθε χρόνο τα ίδια διλήμματα πάνω από μια βαλίτσα και τελικά καταλήγεις να έχεις πάρει μαζί σου πολλά περισσότερα outfits από όσα χρειάζεσαι!

Δες εδώ τα 10 πράγματα που πρέπει να πάρεις οπωσδήποτε μαζί σου. Από την παραλία μέχρι το club, η κομψότητα είναι ζήτημα προσωπικότητας και στιγμής. Ντύσου ανάλογα με τις συνθήκες και υποστήριξε τις επιλογές σου.

Φέρσου έξυπνα!!!
Δεν χρειάζεται να κουβαλήσεις 3 βαλίτσες για 5 μέρες! Προσπάθησε να πάρεις μαζί σου κομμάτια που μπορείς να συνδυάσεις με διαφορετικούς τρόπους για να έχεις διαφορετικά looks.
Ένα παρεό για παράδειγμα (που δεν πιάνει καθόλου χώρο στη βαλίτσα) μπορεί να μετατραπεί σε 5 διαφορετικά ρούχα.

Ψηλοτάκουνο πέδιλο J.B.Bournazos από φίδι, 345 ευρώ
Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα… είναι απαραίτητα για το μίνι σου! Μπορεί τα στενά νησιώτικα πλακόστρωτα σοκάκια να μην είναι το φυσικό περιβάλλον του τακουνιού αλλά τι να κάνεις όταν πρέπει να υποστηρίξεις ένα καυτό… φόρεμα;


Κίτρινο φόρεμα DVF, 585 ευρώ
Ένα φόρεμα (τουλάχιστον)… Για τις βραδινές σου εμφανίσεις προτίμησε ένα φόρεμα με έντονο χρώμα! Οι φλούο τόνοι είναι πολύ in. Απέφυγε την κλασική επιλογή του μαύρου και διάλεξε ένα μίνι με έμφαση στις έντονες αποχρώσεις. Γράφουν τέλεια πάνω στην ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου.
Το φόρεμα έχει και το εξής βασικό πλεονέκτημα: είναι ένα κομμάτι και παράλληλα ένα ολοκληρωμένο outfit. Άρα, δεν πιάνει πολύ χώρο (όσο δύο ξεχωριστά κομμάτια) και σε ντύνει… με στιλ!

Μπλε μπικίνι Accessorise, 43.00 ευρώ
Τα μαγιό σου… Ένα μαγιό δεν είναι αρκετό! Θα πάρεις μαζί σου τουλάχιστον δύο! Δεν πιάνουν και πολύ χώρο στη βαλίτσα άλλωστε. Ένα μπικίνι, δύο μπικίνι ή κι ένα ολόσωμο: είναι τάση και σου αφήνει το περιθώριο για πιο μοδίστικους υπαινιγμούς.


Ψάθινη Τσάντα Fullah Sugah Βy Skondras, 30.00 ευρώ
Μια μεγάλη τσάντα… Δεν χρειάζεσαι πολλές τσάντες στο νησί! Μία μπορεί να σε βολέψει τόσο στην παραλία όσο και για τις βραδινές σου εμφανίσεις. Φέτος προτιμάμε τα φυσικά υλικά όπως η ψάθα. Θα είναι η everyday bag σου, οπότε μην αγχώνεσαι για το πως θα χωρέσει στη βαλίτσα. Θα είναι αυτή που θα κρατάς και στο πλοίο.

Nude flat πέδιλο Designers’ Remix Collection, 232 ευρώ
Τα σανδάλια… Ένα ζευγάρι σανδάλια τύπου Grecian είναι ιδανικό για να περπατήσεις στην άμμο φορώντας μαγιό αλλά και για το απογευματινό ποτό με ένα χαλαρό cocktail dress. Δεν πας πουθενά διακοπές χωρίς ένα ή δύο ζευγάρια σανδάλια.


Ξεβαμμένο skinny jean If- Ganas 65 ευρώ
Κάτι τζιν… To απαραίτητο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, το τζιν, θα σε συντροφεύσει και στο νησί φυσικά! Ενα παντελόνι, ένα σορτς, μια μίνι φούστα… Ένα skinny τζιν σίγουρα.
Φόρεσέ το με ψηλοτάκουνα ακόμα και με σανδάλια. Είναι το κομμάτι που ταιριάζει με όλα και θα σου προσφέρει διαφορετικά look, ανάλογα με τον τρόπο που επιλέγεις να το συνδυάσεις. Ίσως και το κομμάτι που θα φορέσεις τις περισσότερες φορές.

Κόκκινα γυαλιά ηλίου Versace, 190 ευρώ
Τα γυαλιά ηλίου… Δεν θα ξεχάσεις σε καμία περίπτωση τα γυαλιά σου όχι μόνο για λόγους στιλ αλλά και προστασίας. Είναι καλό να έχεις ένα δεύτερο ζευγάρι στην παραλία για να μην καταστρέψεις με την αλμύρα τα πανάκριβα καινούρια γυαλιά σου. Επίσης μην ξεχνάς να φοράς αντηλιακό στο πρόσωπο για να μην έχεις λευκούς… κύκλους γύρω από τα μάτια.

Ψάθινο Καπέλο Miss Sixty, 33 ευρώ
Το καπελάκι σου… Αγαπάμε τα καπέλα από ψάθα παναμά. Μπορείς να τα φοράς όλη μέρα ακόμα και μέσα στη θάλασσα γιατί είναι υδρόφιλα και δεν καταστρέφονται από το νερό.

Κολιέ Alexi Andrioti 23.90, ευρώ
Πολλά αξεσουάρ… Τα αξεσουάρ είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να δώσεις λάμψη σε ένα καθημερινό σύνολο. Απόφυγε σε κάθε περίπτωση τα βαρύτιμα κοσμήματα. Αξεσουάρ μπορείς να πάρεις αρκετά. Είναι αυτά που θα “μεταμορφώνουν” κάθε φορά τα κομμάτια που θα βάλεις στη βαλίτσα σου.

Μίντι αμπίρ τουνίκ Aniye Bye, 181 ευρώ
Μια τουνίκ… είναι άκρως απαραίτητη γιατί μπορείς να τη φορέσεις από την παραλία μόνο με μαγίο μέχρι το club με σορτσάκι και ψηλοτάκουνα. Το ρούχο που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια απαραίτητη την παρουσία του στις διακοπές!

Καλό ταξίδι!!!!

Read More

And More